שאלה לדר' ביאטריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר' ביאטריס
    דינה
    07/12/2007

אני בת 39
    4 חודשים אחרי טיפולים כמותרפיים, אחרי ניתוח, עכשיו בהקרנות ולפני טיפול הורמונלי ( טמוקסיפן )
    אני אמורה להתחיל טיפול הורמונלי אחרי הקרנות.

היום 4 חודשים אחרי הכימו התחדש לי המחזור!!!
    ואני מאוד שמחה שזה קרה!!! ממש חיכיתי לרגע!
    חזר כמו תמיד...באותה עוצמה...לא חריג...רגיל...

עכשיו השאלה שלי - האם תמיד חייבים להפסיק מחזור בזמן טיפול הורמונלי בזריקות לוקרין?
    ומה עושות הזרקיות? מפסיקות אותו לגמרי או זמני?

תודה מראש וחג חנוכה שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר' ביאטריס

הוספת תגובה

• לויקרין

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    08/12/2007

לויקרין מפסיק את המחזור לפרק הזמן שהזריקות ניתנות, ברב המקרים המחזור חוזר לאחר הפסקת הזריקה , לא מיד אבל לאחר מספר חודשים (יש נשים שהחזרה מהירה יותר ויש ארוכה יותר) באחוז קטן המחזור לא יחזור כלל ולא ניתן לדעת למי כן ולמי לא, ככל שקרובים יותר לגיל הבלות סיכויי החזרה נמוכים יותר. האם חייבים להשתמש בזריקות זו שאלה קשה ולא פתורה לחלוטין אנחנו חושבים שבנשים שלהן מחזור סדיר וגידול רגיש להורמונים בתקופה לאחר הניתוח כשנתיים זה עדיף, לא כל הרופאים ינהגו כך.מאחר ואיני מכירה את כל הממצאים אני ממליצה לשוחח לעומק עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לרופאה

מירי
    09/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו