מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן בשלב4 מה הסיכוייםשמעיה פנינה05/01/2011
לפני כחודש גילנו אצל אימי את סרטן השד אך כבר הגרורות הם בריאות בטחול העצמות בלוטות הלימפה כמובן ובגרון היד השמאלית עדיין חסומה ונפוכה מאוד אנו מטפלים מזה כחודש בטקסול והרצפטין פעם בשבוע אומנם השיעול פסק ואין הרבה כאבים אך טעם בפה אין יש הרבה צרבות עיפות המצב כעת נראה לנו ממש טוב ורק עכשיו אמא ממש אופטימית היא לא מודעת למצבה במלואו אני מספרת לה חצאי דברים אימי בת 59 ונורא קשה לי אך אני מעדיפה לדעת את כול האמת מאשר לרמות את עצמי ובבית החולים אני נחשבת לאדם מאוד חזק ודוחק הכינוי שלי טנק דחפור ולמה אני מספרת זאת הייתי רוצה לדעת את האמת על מצבה ומה סיכויי ההחלמה ומה גם האם יש טיפול יותר חזק או יותר יעיל והאם יש איזה שהוא טיפול הומופתי שיכול לעזור לנו איזה משהו לחיזוק כול דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה.
באם תואילו לספק לי כול מידע והכי חשוב מידע אמיתי לאור מצבה אודה לכם מאוד מה זאצ אומרת שהטחול נפגע ומה אוכל עכוד לעשות
בתודה פנינה ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בשלב4 מה הסיכויים - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי06/01/2011אני מתארת לעצמי שקיבלתם אינפורמציה על מצבה גם במחלקה בה היא מטופלת . גידול גרורתי ממקור השד לא ניתן לריפוי . ניתן לטפל ולהאריך את חייה ולהטיב את מצבה אולם לריפוי שלם לא מגיעים . בכל מקרה אני ממליצה להמשיך טיפול אותו מקבלת מאחר ויש רושם מדבריך שהטיפול עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)