סרטן בשלב4 מה הסיכויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בשלב4 מה הסיכויים
    שמעיה פנינה
    05/01/2011

לפני כחודש גילנו אצל אימי את סרטן השד אך כבר הגרורות הם בריאות בטחול העצמות בלוטות הלימפה כמובן ובגרון היד השמאלית עדיין חסומה ונפוכה מאוד אנו מטפלים מזה כחודש בטקסול והרצפטין פעם בשבוע אומנם השיעול פסק ואין הרבה כאבים אך טעם בפה אין יש הרבה צרבות עיפות המצב כעת נראה לנו ממש טוב ורק עכשיו אמא ממש אופטימית היא לא מודעת למצבה במלואו אני מספרת לה חצאי דברים אימי בת 59 ונורא קשה לי אך אני מעדיפה לדעת את כול האמת מאשר לרמות את עצמי ובבית החולים אני נחשבת לאדם מאוד חזק ודוחק הכינוי שלי טנק דחפור ולמה אני מספרת זאת הייתי רוצה לדעת את האמת על מצבה ומה סיכויי ההחלמה ומה גם האם יש טיפול יותר חזק או יותר יעיל והאם יש איזה שהוא טיפול הומופתי שיכול לעזור לנו איזה משהו לחיזוק כול דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה.

באם תואילו לספק לי כול מידע והכי חשוב מידע אמיתי לאור מצבה אודה לכם מאוד מה זאצ אומרת שהטחול נפגע ומה אוכל עכוד לעשות

בתודה פנינה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בשלב4 מה הסיכויים

הוספת תגובה

• סרטן בשלב4 מה הסיכויים - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    06/01/2011

אני מתארת לעצמי שקיבלתם אינפורמציה על מצבה גם במחלקה בה היא מטופלת . גידול גרורתי ממקור השד לא ניתן לריפוי . ניתן לטפל ולהאריך את חייה ולהטיב את מצבה אולם לריפוי שלם לא מגיעים . בכל מקרה אני ממליצה להמשיך טיפול אותו מקבלת מאחר ויש רושם מדבריך שהטיפול עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו