גוש בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    מירי
    02/02/2011

שלום רב,
    מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאבים בשד הימני בקצה תחתון וחשתי במעין גוש. הגוש הזה כואב מאד, והכאב מתגבר אם מישהו בטעות נוגע באיזור זה.
    בכל פעם שהלכתי לרופא - הוא עשה לי בדיקה ידנית וטען שזה כאבים בשריר, אחר כך אמר שאלו כאבים בעצמות של הצלעות (עשיתי אצלו בדיקות תקופתיות).
    לאחר כשנה וחצי - התעקשתי שכואב לי וצריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה.
    הרופא שלי הציע לעשות בדיקת מיפוי עצמות (!) - התוצאות יצאו תקינות.
    ביקשתי בדיקת ממוגרפיה. לאחר בדיקת הממוגרפיה - הוסבר לי שנמצא גוש בצורת ביצה באותו מקום שכואב. עשיתי אולטאסאונד, ואח"כ ביופסיה (לקחו 4 דגימות).
    כעת אני ממתינה לבדיקות (יחזרו אלי בעוד 3 שבועות).
    בזמן שאני ממתינה במתח מורט עצבים לתוצאות - רציתי לברר איתכם - האם ייתכן שמדובר בגידול שפיר? האם הכאב מצביע על כך שזה ממהיר או שפיר? ומה אומרת הצורה של הגידול (צורת ביצה)? האם הייתי צריכה להתעקש על בדיקות מוקדמות יותר? מה אומרים הסימפטומים?
    אודה לתשובתכם המהירה!!!
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

• גוש בשד - תגובה

ד''ר תניר אלוייס
    04/02/2011

שלום רחל,
    מירב הסיכויים שגוש רגיש בצורת ביצה הוא שפיר, אם כי רק תשובת הביופסיה תקבע בוודאות.
    3 שבועות נשמע לי קצת הרבה - בדרך כלל אפשר לקבל תשובה תוך 7-10 ימים.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו