מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש בשדמירי02/02/2011
שלום רב,
מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאבים בשד הימני בקצה תחתון וחשתי במעין גוש. הגוש הזה כואב מאד, והכאב מתגבר אם מישהו בטעות נוגע באיזור זה.
בכל פעם שהלכתי לרופא - הוא עשה לי בדיקה ידנית וטען שזה כאבים בשריר, אחר כך אמר שאלו כאבים בעצמות של הצלעות (עשיתי אצלו בדיקות תקופתיות).
לאחר כשנה וחצי - התעקשתי שכואב לי וצריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה.
הרופא שלי הציע לעשות בדיקת מיפוי עצמות (!) - התוצאות יצאו תקינות.
ביקשתי בדיקת ממוגרפיה. לאחר בדיקת הממוגרפיה - הוסבר לי שנמצא גוש בצורת ביצה באותו מקום שכואב. עשיתי אולטאסאונד, ואח"כ ביופסיה (לקחו 4 דגימות).
כעת אני ממתינה לבדיקות (יחזרו אלי בעוד 3 שבועות).
בזמן שאני ממתינה במתח מורט עצבים לתוצאות - רציתי לברר איתכם - האם ייתכן שמדובר בגידול שפיר? האם הכאב מצביע על כך שזה ממהיר או שפיר? ומה אומרת הצורה של הגידול (צורת ביצה)? האם הייתי צריכה להתעקש על בדיקות מוקדמות יותר? מה אומרים הסימפטומים?
אודה לתשובתכם המהירה!!!
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד - תגובה
ד''ר תניר אלוייס04/02/2011שלום רחל,
מירב הסיכויים שגוש רגיש בצורת ביצה הוא שפיר, אם כי רק תשובת הביופסיה תקבע בוודאות.
3 שבועות נשמע לי קצת הרבה - בדרך כלל אפשר לקבל תשובה תוך 7-10 ימים.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)