מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחזור השדאנונימית13/12/2007
שלום רציתי לדעת, יש לי חברה שחלתה בסרטן השד ועומדת בפני ניתוח לכריתה. האם באותו ניתוח יש אפשרות לדרוש גם שיחזור של השד? האם אפשר לבחור רופא? אני עברתי לפני שנתיים ניתוח להגדלת חזה בפרופורציה ומאוד מרוצה . חברתי הייתה מעוניינת לעבור אצל אותו רופא את הניתוח, השאלה היא אם יש שיתוף פעולה, והאם מומלץ לעשות את שני הניתוחים יחד או בנפרד. כי אני למשל עברתי את הניתוח בבי"ח פרטי, ואז גם האווירה הטיפולית שונה מבי"ח שמוצף אנשים.... מה כדאי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיוני האישי בלבד
מירי07/02/2008לא מציעה לה לעשות שיחזור, אלא אך ורק לאחר שהיא תסיים את ההקרנות. כמו כן, לא מציעה לעשות שיחזור מריקמה, העור עובר שינויים רבים לאחר ההקרנות, זה לא מצדיק את הסבל.
אני מציעה, ממש בדיעבד, להיות סבלנית ולהמתין לתום הטיפולים, ורק אז לעשות שיחזור. מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחזור
פרופסור ביאטריס עוזיאלי20/12/2007לגבי בית החולים אני לא בטוחה שבית חולים פרטי עדיף בעיק לא כשמדובר על ניתוח לגידול. ניתן לעשות שיחזור יחד עם הניתוח, מי המנתחים תלוי היכן הם עובדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)