שחזור השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחזור השד
    אנונימית
    13/12/2007

שלום רציתי לדעת, יש לי חברה שחלתה בסרטן השד ועומדת בפני ניתוח לכריתה. האם באותו ניתוח יש אפשרות לדרוש גם שיחזור של השד? האם אפשר לבחור רופא? אני עברתי לפני שנתיים ניתוח להגדלת חזה בפרופורציה ומאוד מרוצה . חברתי הייתה מעוניינת לעבור אצל אותו רופא את הניתוח, השאלה היא אם יש שיתוף פעולה, והאם מומלץ לעשות את שני הניתוחים יחד או בנפרד. כי אני למשל עברתי את הניתוח בבי"ח פרטי, ואז גם האווירה הטיפולית שונה מבי"ח שמוצף אנשים.... מה כדאי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחזור השד

הוספת תגובה

• מניסיוני האישי בלבד

מירי
    07/02/2008

לא מציעה לה לעשות שיחזור, אלא אך ורק לאחר שהיא תסיים את ההקרנות. כמו כן, לא מציעה לעשות שיחזור מריקמה, העור עובר שינויים רבים לאחר ההקרנות, זה לא מצדיק את הסבל.
    אני מציעה, ממש בדיעבד, להיות סבלנית ולהמתין לתום הטיפולים, ורק אז לעשות שיחזור. מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחזור

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    20/12/2007

לגבי בית החולים אני לא בטוחה שבית חולים פרטי עדיף בעיק לא כשמדובר על ניתוח לגידול. ניתן לעשות שיחזור יחד עם הניתוח, מי המנתחים תלוי היכן הם עובדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו