שד גדוש צורב ושורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שד גדוש צורב ושורף
    חוששת
    06/03/2011

שלום,בת 30, לא בהריון.
    מזה מס' ימים אני מרגישה גודש בשדיים, כזה שמורגש בד"כ בימי הביוץ (אני נוטלת גלולות)- אך הפעם הגודש לא ירד.
    היום משעות הבוקר המוקדמות מרגישה צריבה וחוסר נוחות כל כמה דק' בפיטמה השמאלית ובמשך היום זה אף התגבר ומורגשת צריבה ושריפה ממש בעטרה ועובר לפיטמה..
    אציין שמרוב "סטרס" לחצתי על החזה הגדוש ויצא טיפת נוזל שקפקף...זה אולי ישמע מוזר אבל אחרי כן היתה הקלה בכאב.
    אני מאוד חוששת מהתופעה בעיקר שבדיעבר לפני כמה חוד' היה לי גרד מטריד באיזור הזה במשך כמה ימים אך עבר לבד..
    אני נורא חוששת אנא עזרו לי...למי לפנות מחר בבוקר? רופא משפחה?נשים? כירורג...הרי ייקח מס' ימים עד שיקבלו אותי!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שד גדוש צורב ושורף

הוספת תגובה

• שד גדוש צורב ושורף - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    07/03/2011

לא סימנים של סרטן . ממליצה להבדק על מנת להרגע על ידי כירורג או גניקולוג הבודק שד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בבקשה

חוששת
    07/03/2011

תודה על התשובה המהירה, הייתי אצל כירורג, הנ"ל הפנה אותי לביצוע בדיקת ציטולוגיה והמשך בירור...
    האם הבדיקה אכן נחוצה?
    אולי אפשר להתחיל בבדיקות פחות פולשניות?
    (מקריאה באינט' הבדיקה פולשנית)

לתשובתך מאוד אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בבקשה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    07/03/2011

לדעתי הכירורג רוצה לשלוח את ההפרשה מהפיטמה לציטולוגיבוזו לא בדיקה פולשנית כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו