מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שד גדוש צורב ושורףחוששת06/03/2011
שלום,בת 30, לא בהריון.
מזה מס' ימים אני מרגישה גודש בשדיים, כזה שמורגש בד"כ בימי הביוץ (אני נוטלת גלולות)- אך הפעם הגודש לא ירד.
היום משעות הבוקר המוקדמות מרגישה צריבה וחוסר נוחות כל כמה דק' בפיטמה השמאלית ובמשך היום זה אף התגבר ומורגשת צריבה ושריפה ממש בעטרה ועובר לפיטמה..
אציין שמרוב "סטרס" לחצתי על החזה הגדוש ויצא טיפת נוזל שקפקף...זה אולי ישמע מוזר אבל אחרי כן היתה הקלה בכאב.
אני מאוד חוששת מהתופעה בעיקר שבדיעבר לפני כמה חוד' היה לי גרד מטריד באיזור הזה במשך כמה ימים אך עבר לבד..
אני נורא חוששת אנא עזרו לי...למי לפנות מחר בבוקר? רופא משפחה?נשים? כירורג...הרי ייקח מס' ימים עד שיקבלו אותי!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שד גדוש צורב ושורף - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי07/03/2011לא סימנים של סרטן . ממליצה להבדק על מנת להרגע על ידי כירורג או גניקולוג הבודק שד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
חוששת07/03/2011תודה על התשובה המהירה, הייתי אצל כירורג, הנ"ל הפנה אותי לביצוע בדיקת ציטולוגיה והמשך בירור...
האם הבדיקה אכן נחוצה?
אולי אפשר להתחיל בבדיקות פחות פולשניות?
(מקריאה באינט' הבדיקה פולשנית)
לתשובתך מאוד אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי07/03/2011לדעתי הכירורג רוצה לשלוח את ההפרשה מהפיטמה לציטולוגיבוזו לא בדיקה פולשנית כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)