גוש ש"צמח"שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש ש"צמח"שוב
    צליל
    13/03/2011

הי אני בת 25.לפני שנתיים עברתי ניתוח לכריתת גידול מסוג פיברואדנומה לאחר שנתיים של מעקבים ולחץ מצידי להסיר ורק לאחר שאובחנה גדילה הסכימו להסיר.
    השבוע גיליתי גוש "חדש" באותו המקום.
    עברתי אצל כירורג ובדרכי לאולטרסאונד.
    השאלה היא האם "צמח" שוב באותו המקום כי לא הסירו כמו שצריך? (על זה חשבתי ולזה רמז הכירורג)
    יש לציין כי לא בוצעה בדיקת אולטרסאונד לאחר הניתוח.
    האם להסיר? האם בשר"פ?
    חייבת לומר כי אין לי כוח לכל הסחבת והייתי רוצה כמה שנים של שקט עם השדיים..עד לגיל שחייב כל הזמן לבדוק...קיימת היסטוריה של סרטן במשפחתי ואני מעשנת.
    לא נוטלת גלולות.אך נוטלת אנדרוקור לאיזון רמת ההורומונים הזכריים בגופי.הגוש הראשון התגלה לפני השימוש באנדרוקור.
    אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש ש"צמח"שוב

הוספת תגובה

• גוש ש"צמח"שוב - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    13/03/2011

מאחר ולא בדקתי קודם איני יודעת מה הגורם אולם נשים הנוטות ליצר פיברואדנומות יתכן ויצרו כזו גם לאחר שהוצאה פיברואדנומה אחת . לכן לא ממהרים להסיר פיברואדנומות , הן שפירות ורק אם הממצא צומח ומפריעה או יש חשד לממצא המסתתר בהן מוציאים . האם שר"פ או לא זו כבר החלטה שלך כמובן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו