מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות בבת השחי הימני שמקרינות לחזהגילי26/03/2011
שלום,
אני בת 37, בלי ילדים, ובחודשיים האחרונים אני חשה תקופות מסוימות כאבים של דקירות, או צריבות רגעיות שבאות ונעלמות באיזור בית שחי ימין וזה מקרין לחזה הימני. זה היה בערך שבועיים ואז נעלם לחודש ועכשיו חזר.
מיששתי את החזה ואני לא מרגישה גוש או בלוטה מוגדלת ואין שוני בין החזה הימני לשמאלי.
אחי חולה סרטן כליה ואמא שלי עם חשד לסרטן במעי. בנוסף גיסתי חולה בסרטן השד (אני יודעת שזה נשמע לא אמיתי, אבל זה כן).
רופאת המשפחה נתנה לי הפניה לכירורג שד ואני מפחדת להיבדק.... אני בן אדם בריא בדרך כלל, לא מעשנת, משקל תקין, לא לוקחת גלולות.
האם יש חשש לסרטן השד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבת השחי הימני שמקרינות לחזה - תגובה
ד''ר תניר אלוייס26/03/2011שלום גילי,
נדיר למדי שהביטוי הראשון של סרטן שד הוא כאבים, בוודאי לא כאלה שבאים והולכים..
אבל אני ממליצה לך בחום לגשת להיבדק רק כדי להסיר כל ספק , ולהחליט אם יש צורך בבירור נוסף.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)