הסרת שיער וסרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער וסרטן השד
    לוטרה
    01/04/2011

שלום רב,
    האם הסרת שיער בלייזר, IPL (קרן אור) וגלי רדיו באיזור מסביב לעטרה ובבית השחי למי שהיה לה סרטן שד היא בטוחה? אני סבורה ששאלה זו מעסיקה נשים רבות, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער וסרטן השד

הוספת תגובה

• הסרת שיער וסרטן השד - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    02/04/2011

אין הוראות בנושא ,קרן ליזר לא גורמת לסרטן אני חושבת שאין חדירה את העור ולכן לא נראה שיש סכנה של זיהום . אבל שוב חוזרת ומצינת שאין לי ממש ידע על צורת הורדת השיער וכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא האם הוכח שליזר לא מסרטן?

אורית
    13/04/2011

העובדה שלא הוכח עדיין שהסרת סרטן בלייזר גורמת לסרטן אינה שוללת עדיין את האפשרות שהוא גורם לסרטן. השאלה היא אם ניתן לומר בודאות שלייזר אינו גורם לסרטן.
    או שיש עדיין אפשרות כלשהי שהוא כן מסרטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא האם הוכח שליזר לא מסרטן? - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    17/04/2011

זו שאלה שאת יכולה לשאול על כל דבר שאת אוכלת נושמת שותה ."האם הוכח שהוא לא..." האם על כל דבר צריך לעשות מחקר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו