מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדר' ביאטריס - מחזור הוסת מסוכן???דינה24/12/2007
שלום לך דר' ביאטריס!
ראיתי כאן שאלות בנושא וגם אני רוצה לשאול אותך...
האם קיימת סכנה במחזור הוסת בזמן נטילת טמוקסיפן כלל?
האם בעיקרון יש בעיה לקבל מחזור בזמן נטילת טמוקסי?
יש לי מין פחד שאם אפסיק מחזור עם זריקות לוקרין לא יחזור בכלל...אני בגיל 41 כבר עוד מעט...
מחזור חזר לאחר טיפולים כימותרפיים.
גידול היה מקומי, בלוטות נקיות, אמורה להתחיל טיפול הורמונלי בטמוקסיפן
אני מאוד מאוד דואגת...
** האם גם טמוקסיפן מפסיק מחזור?
או רק יכול לשבש אותו?
האם תמיד יש שיבושים בטמוקסי?
תודה רבה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי25/12/2007טמוקסיפן לא תמיד מפסיק פעילות וסתית , זה לא מסוכן לקבל וסת, יש מקרים שרצוי להפסיק ואז מפסיקים על ידי זריקה , אולם לא תמיד זה נחוץ. לא הבנתי למה את חוששת שהוסת תפסק . בכל מקרה לגבי המחלה זה לא ממש משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' ביאטריס עוזיאלי רב תודות ועוד.
דינה25/12/2007רב תודות לך דר' ביאטריס!
תוכלי להגיד לי באיזה מקרים קיימת המלצה על הפסקת המחזור עם זריקות?
אני דואגת כי עכשיו אני שוב קבלתי מחזור ( סדיר ) אני מסיימת הקרנות.
ואני פוחדת שזה משפיע לרע....אבל אמרת לי שלא....נרגעתי...
שיהיה רק טוב!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
פרופסור ביאטריס עוזיאלי03/01/2008ההמלצה אינה חד משמעית , אולם בנשים מאד צעירות כאשר מאד מעונינים לטפל גם בטיפול הורמונלימאגרסיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' ביאטריס - לא הבנתי משפט
מירי03/01/2008אין סכנה לקבל מחזור...
ולגבי המחלה זה לא ממש משנה???
מה ז"א?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חוששת להפסקת הוסת
מירי03/01/2008כי אני רוצה לשמור על פוריות.
אין לי ילדים ואני מעוננית ללדת בהמשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)