מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לייעוץ שלךמאיה20/04/2011
עשיתי ממוגרפיה נאמר לי שד שמאל רקמה פברוגלנדורלית אסמטריה לפי המראה שפיר מבחינה רנטגנית, עשיתי אולטרסונד נאמר לי באזור רטרואלרי מודגם ממצא סולידי אובתי בגודל 10*5 מ"מ יתכון פיברואנדנומה 3 birds
הלכתי לבדיקה כירורג שד אמר לי שאין לי מה לדאוג והכול בסדר, כירורג אחר אמר שזה יכול לגדול בזמן הריון וצריך להוריד את זה לא לוקחים סיכון, אני רווקה בת 38 אין לנו הסטוריה משפחתית, לא עברתי לידות, ואני שומרת על תזונה נכונה , האם תוכלי לייעץ לי בבקשה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לייעוץ שלך - תגובה
ד''ר תניר אלוייס21/04/2011שלום מאיה,
פיברואדנומה היא גידול שפיר ששכיח מאוד בשדיים של נשים בכל הגילים, היא אמנם יכולה לגדול בהריון לפעמים אבל זה ממש לא הופך אותה למסוכנת ואינו סיבה להוציא אותה בניתוח.
עם זאת - כדי לדעת בוודאות שמדובר בפיברואדנומה צריך לפעמים לבצע ביופסית מחט - דיקור שמתבצע בהרדמה מקומית, ואז אם מאשרים שמדובר בפיברואדנומה פשוטה אין כל מניעה להשאיר אותה ולעקוב, גם אם היא גדלה בהריון (וקטנה בחזרה אחרי הלידה).
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)