מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר לקבל פיענוח כמה תאים ישN,HFVI02/05/2011
ידוע לי שיש לי תאים סרטניים בתוך הגוש.רק לא יודעת מה קודם יוחלט ניתוח או טיפול
ובלטות לימפה .אפשר לדעת .
אבחנות ופרטים קליניים:
החומר שנשלח:
1. LT.Breast BX
2. LT axilla L.N bx
גוש בלתי סדיר+הסתיידויות
R/O BREAST CA
בדיקות קודמות:
סוג הפעולה: histopathology process
מקור הדגימה:ראה אבחנה
תיאור מאקרו:
נתקבל בפורמלין :
1. 3 חלקים זעירים של רקמה אפורה בחלקה שומנית,הארוך באורך 1ס"מ,סומנו בדיו 0X1
2. שני גלילים של רקמה אפורה רכה,כל אחד באורך 1ס"מ ,סומנו בדיו 0X1
מספר קסטות:2
הוכנס כל החומר: כ
אבחנה:
1. Left breast, core needle biopsy;
- cores of fibro-adipose tissue involved by invasive carcinoma with focal lobular pattern.
- the receptors, HER2/NEU and E-cadherin stains pending.
2. Left axillary lymph node, core needle biopsy;
- cores of lymph node tissue extensively involved by carcinoma
אבחנה: 10146725/1
T04000
M80103
T08000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל פיענוח כמה תאים יש - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי02/05/2011נראה לי שאת צריכה ממש לשבת ולדבר ולהבין את מחלתך את חוזרת ושואלת שאלות על אינפורמציה לא מלאה אני לא יכולה להשיב לך כך . לא יודעים כמה תאים כך לא מודדים גידול . יש תאי סרטן ויש מעורבות בלוטת לימפה בגידול הסרטני . מאחר ואיני יודעת דבר על המצב הקליני והחלטות טיפוליות לא נעשות כלאחר יד בפורום מאד ממליצה לשוחח עם רופא אונקולוג פנים אל פנים יחד עם ל האינפורמציה המלאה ואז תקבלי הסבר ותשובות לשאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך מודה לך מאוד
N,HFVI02/05/2011עכשיו הבנתי .
חשבתי שגם החדשים מדברים על הנושאים האלה.
כן נכון אין לי שום שמץ של מוסג'לגבי הסרטן איך זה מיתנהל .
אז אין טעם לשאול
מה יש טעם לשאול את הרופא שלי האונקולוג ניראה לך משהו.
כי הבנתי שישנם כאלה ששואלים מראש לו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך מודה לך מאוד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי03/05/2011קודם כל את צריכה תשובה מלאה , לאחר מכן את צריכה לשמוע מה הרופא יגיד ומה ימליץ ובהתאם לשאול מה שלא יהי לך ברור. לעיתים רצוי לשמוע פעם ראשונה אפילו לרשום ולאחר מכן אם יש עוד שאלות לחזור לפגישה שניה. ומאד רצוי לבוא עם אדם נוסף שישמע ויקשיב ויבין ואולי יהיו לו שאלות שיבהירו את התמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)