מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צורך בכימותרפיהט17/06/2011
סליחה...אני שאלתי לפני כמה ימים את השאלה ו...אפשר עוד אחת בבקשה?
ב- US התגלה לי איזור רקמה לא ברורה....
תור לכירורג בעוד שבוע ימים...
אם ימליצו לי על ביופסיה ויתגלה שיש תאים סרטניים ברקמה ( שוב...זה לא גוש אפילו...הכל נקי חוץ איזור מרקמה שלא ברור...)
ואם חס וחלילה ברקמה יהיו תאים סרטניים....יהיה צורך בכימותרפיה או אפשר בלי?
איזה שלב סרטן זה נחשב שאין אפילו גוש?
סליחה...אולי זה נשמע קצת מוזר שאני שואלת כל זה, אך כבר עברתי לפני 4 שנים כל הטיפולים ( עקב גידול מקומי שהיה לי..) ובפחד חושבת ששוב אצטרך טיפולי כימו....
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
ט17/06/2011אם ברקמה יהיו תאים סרטניים ( אם.. כמובן...)
איזה שלב זה נחשב או שזה טרום סרטני...???
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד''ר תניר אלוייס18/06/2011שלום מורן,
לא כל ממצא רקמתי הוא סרטן, ואפילו לא טרום סרטן,
ולא בכל מקרה של סרטן שד צריך בהכרח לתת כימוטרפיה.
מעבר לזה - צריך להמתין לתוצאות הביופסיה כדי לקבל החלטות , אם בכלל צריך לעשות משהו.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לדר' תניר...את מקסימה ועוד
ט19/06/2011אם זה משהו לא ברור באיזור רקמה...ז"א בדרגת ריקמתי בלבד ללא גוש...ואם יתגלו תאיים סרטניים בביופסיה...איזה שלב של מחלה זה נחשב ( ללא גידול וללא גוש...)?
בד"כ טיפול ניתוח + הקרנות?
סליחה...אני שואלת כל זה כי....גם תור שהיה לי למחר לביופסיה נדחה בגלל השביתה...
ועכשיו להמתין עוד שבוע ימים...
סליחה שוב שאני מפריעה לך....אני ממש בחרדה...
תודה לך מראש!
שבוע טוב לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לדר' תניר...את מקסימה ועוד - תגובה
ד''ר תניר אלוייס20/06/2011שלום מורן,
בבדיקה המיקרוסקופית אפשר לראות באיזה סוג של גידול, אם בכלל מדובר.
צר לי על הדחייה בשל השביתה,
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)