MRI שד לא בימים 7-17 של הוסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI שד לא בימים 7-17 של הוסת
    נ
    23/06/2011

שלום רב,

אני בת 35, נשאית BRCA1, במעקב סדיר של אם אר איי אחת לשנה, כירורג ואולטרסאונד.
    אני בטיפולי פוריות כבר מספר שנים.
    החודש אני אמורה לעבור MRI אך לא אהיה בימים 7-14
    הבדיקה האחרונה הייתה לפני שנה וחודשיים (תקינה) והשנה הבדיקה נדחתה עקב טיפולי פוריות וחוסר התאמה בין התורים הזמינים ליום הוסת.
    החלטתי החודש לא לוותר על הבדיקה כיוון שעבר זמן רב מהבדיקה הקודמת ואמורה בחודש הקרוב לעבור שוב טיפול פוריות. עם זאת, בתאריך הבדיקה לא אהיה בימים הרצויים לבדיקה, כיוון שיש לי איחור במחזור, כנראה עקב השפעת הטיפול שקיבלתי בחודש שעבר.

---------שאלתי היא עד כמה זה קריטי של אהיה בימים7-14???--------------

אם אקבל מחזור בימים הקרובים, בתאריך הבדיקה אהיה בימים הראשונים של הוסת ואם לא אקבל אהיה ביום 35. אני לא מקבלת כרגע טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI שד לא בימים 7-17 של הוסת

הוספת תגובה

• MRI שד לא בימים 7-17 של הוסת - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/06/2011

לאחר התיעצות עם מכון המרי : יום 35 ממש לא טוב לביצוע הבדיקה בדיקה יש לעשות בימים 5-14 למחזור אין ברירה אלא לקבוע עם המכון על פי הנתונים הנ"ל דברי איתם ותקבעי בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו