מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- MRI שד לא בימים 7-17 של הוסתנ23/06/2011
שלום רב,
אני בת 35, נשאית BRCA1, במעקב סדיר של אם אר איי אחת לשנה, כירורג ואולטרסאונד.
אני בטיפולי פוריות כבר מספר שנים.
החודש אני אמורה לעבור MRI אך לא אהיה בימים 7-14
הבדיקה האחרונה הייתה לפני שנה וחודשיים (תקינה) והשנה הבדיקה נדחתה עקב טיפולי פוריות וחוסר התאמה בין התורים הזמינים ליום הוסת.
החלטתי החודש לא לוותר על הבדיקה כיוון שעבר זמן רב מהבדיקה הקודמת ואמורה בחודש הקרוב לעבור שוב טיפול פוריות. עם זאת, בתאריך הבדיקה לא אהיה בימים הרצויים לבדיקה, כיוון שיש לי איחור במחזור, כנראה עקב השפעת הטיפול שקיבלתי בחודש שעבר.
---------שאלתי היא עד כמה זה קריטי של אהיה בימים7-14???--------------
אם אקבל מחזור בימים הקרובים, בתאריך הבדיקה אהיה בימים הראשונים של הוסת ואם לא אקבל אהיה ביום 35. אני לא מקבלת כרגע טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI שד לא בימים 7-17 של הוסת - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/06/2011לאחר התיעצות עם מכון המרי : יום 35 ממש לא טוב לביצוע הבדיקה בדיקה יש לעשות בימים 5-14 למחזור אין ברירה אלא לקבוע עם המכון על פי הנתונים הנ"ל דברי איתם ותקבעי בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)