בת 18 מתביישת לעשות דברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 18 מתביישת לעשות דברים
    לילך
    15/12/2017

ביתי בת ה 18 מאוד בישנית נראה לי שאנחנו כהורים טעינו כבר ההתחלה כל דבר שהיא הייתה עושה ישר הייתי קוראת לבעלי שיראה אותה וכמוני יתגאה בהוכמובן שלא יפספס שום שלב ושום הנראה מימנה וכשהייתי מלבישה אותה הייתי מראה לה ישר במראה וככה הלאה ועכשיו שהיא בת 18 היא מתביישת לעשות דברים היא ישר מורידה את בעינים לריצה
    אני בטוחה שפגעתי בביטחון העצמי שלה
    איך אני יכולה לתקן את הטעות הענקית?הרסנו לביתי את הביטחון
    תודה לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 18 מתביישת לעשות דברים

הוספת תגובה

• פיתוח ביטחון עצמי בטיפול

יניב רוזן
    19/12/2017

היי,
    הודעה שלך קצת מבולגנת. קשה לי לחשוב כמוך באופן שהרסתם לה את הביטחון העצמי. זה נכון לחזק ילדים אבל גם צריך לתת להם לחוות תסכולים ואכזבות וללמוד להתמודד איתם. את מציינת שבתך ביישנית. ביישנים נוטים להימנע מפעילויות חברתיות ולכן גם לא קשה לפתח ביטחון עצמי או הערכה עצמית תקינים. מהמעט הכתוב, אני חושב שכדאי להפנות את בתך לטיפול קוגניטיבי התנהגותי ממוקד צרכים ומטרות בו תוכל לעבד על הביטחון העצמי שלה, לרכוש מיומנויות, לחזק אומץ ונחישות ועוד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו