מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לגבי הגרפווטר
ניצן02/08/2011ממה שאני הבנתי (מהרוקח ומאחות טיפת חלב שלנו) שהוא טבעי ואין בו לא אלכוהול ולא סוכר. אני השתמשתי בו וזה בהחלט הקל משמעותית.
(כמובן שגם השתדלתי להמנע ממזונות שגורמים לגזים ועוברים בהנקה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בגרפווטר יש סוכר
שרי02/08/2011אני לא יודעת לגבי אלכוהול (בואי נקווה שלא..)אבל כבר יצאו כמה מאמרים/מחקרים שדברו על כך שהם לא מציינים זאת על האריזה..ולאחר בדיקה עם הרופא שאמר שגם הוא שמע על כך.. כדאי לשים לב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםשני27/07/2011
ילדתי תאומים לפני שבועיים ובגלל שמאוד קשה לי לעמוד בקצב ההנקה אני מאכילה אותם בבקבוק.
לאחד מהם יש גזים כל ערב ממש איזה כמה שעות טובות ולשני אין בכלל. זה הגיוני? אולי זה בכלל לא גזים?
איך אפשר לדעת בוודאות שזה זה ואם כן במה מטפלים? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים - תגובה
עינת אהרן31/07/2011שני מזל-טוב,
מאוד הגיוני שמה שאת מתארת כגזים זה באמת זה, קשה לפספס התקף...
התאומים שלך הם שני אנשים שונים שונים עם מערכת עיכול שונה, רגישויות וצרכים שונים ועל כן האפשרות שאחד יסבול יותר מהשני מגזים היא בהחלט אפשרית. תודה לאל תארי לך שניים צורחים, איזו חגיגה.
האפשרויות לעזור לתינוק עם גזים הן רבות ועם זאת אני אומר שבחלק מהמקרים לא משנה מה נעשה עדין מדובר במערכת שאינה בשלה ולכן כל נושא הגזים.
אני ממליצה בחום על עיסוי תינוקות במהלך היום ולא בשעת התקף, תשקלי להביא אליך או ללכת להדרכת עיסוי זה עושה נפלאות.
תנועתיות מאוד עוזרת, מנשא, יציאה בערב בשעות השפויות והקצת יותר קרירות מהבית והרבה תמיכה וחיבוק של אמאבא.
ממך נדרשת הרבה סבלנות והכלה, זה לא פשוט.
בהצלחה וימים טובים
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המושקעת! - תגובה
עינת אהרן01/08/2011אני מכירה את הגרפווטר ואת חבריו השונים נגד גזים.
באופן עקרוני משרד הבריאות הוציא המלצה שלא להשתמש בתכשירים אלו נגז גזים כי מה שיש בהם זה או אלכוהול שעלול להרדים או סוכר שרק מכביד על המערכת עוד יותר.
אז לשיקולך, אני מכירה תינוקות שזה הקל עליהם וכאלה שלא הזיז להם. מתוך ניסיון של שנים העצות האחרות שנתתי לך עובדות יותר ושווה לנסות להכניס אותן לשיגרה שלכם.
ועוד מילה, ברור ברור ברור שאת עוד חשה חוסר ביטחון, הכי טבעי בעולם אבל ביננו באמת אין כמו אינסטיקטים של אמא :) חכי עוד קצת ותראי איזו מתנה אמהית קיבלת.
תהני מהקטנים וימים טובים
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)