אבקת אסידופילוס לפעוטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת אסידופילוס לפעוטות
    מיכל
    30/07/2011

שלום, בתי בת 11 ימים. אוכלת תמ"ל מלידה. בימים האחרונים היציאות הפכו קשות יחסית והיא מתאמצת, בוכה ומאדימה כשהיא מנסה לעשות. היציאות הפכו מ-4-5 ביום לפעמיים ביום. החלפתי את המטרנה לאקסטרה קר שאמור להקל. שמעתי דעות חלוקות בנושא אבקת אסידופילוס שאמור להקל משמעותית על מערכת העיכול. באתר האינטרנט רשום שמותר מגיל חודש. רוקחת אמרה לי שמותר מגיל אפס ורוקחת אחרת אמרה שמותר מגיל חצי שנה... אני מבולבלת.. מאוד רוצה לעזור לבתי הקטנה ולא יודעת איך.. אז מותר לתת או לא? האם יש משהו אחר שיכול להקל? תוך כמה זמן היציאות אמורות להסתדר..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת אסידופילוס לפעוטות

הוספת תגובה

• אבקת אסידופילוס לפעוטות - תגובה

עינת אהרן
    31/07/2011

מיכל שלום,
    אני לא יודעת להגיד לך מפורשות מתי אפשר להתחיל עם אסידופוליס כדאי להתיעץ עם נטורופת שמתמחה בתינוקות או להכנס לחנות טבע שאת סומכת עליה.
    צריך להבין שמדובר במערכת עיכול מאוד צעירה ולא בשלה שמגיבה לאוכל ראשוני שנכנס אליה. נסי לא להחליף יותר מידי סוגי תמ"ל זה עלול להכביד.
    רצוי שתבדקי את היציאות לכשהן בחוץ שהן לא כהות מידי וקשות מידי ואז אולי מדובר במחסור בנוזלים.
    הרבה עיסויים בבטן במהלך כל שעות היום, עדיף אחרי הדרכה נכונה ותואמת, יכולה מאוד להקל ולעזור עם היציאות.
    מתי זה אמור להסתדר? אני לא מאלה שנותנות זמנים כי זה כ"כ אינדיווידאלי, שלמספרים אין משמעות. צריך לראות איך עוזרים ומקלים עכשיו.
    תרגישו טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו