עייפות מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות מוזרה
    רונית
    07/08/2011

היי..

קצת מוזר לי. אני בת 35, שבועיים וחצי אחרי לידה קיסרית שניה. עברתי הריון מאוד קשה שלווה בזריקות קלקסן יומיות, סכרת הריון וסימפיזיוליזיס (עצמות אגן שזזו ממקומם) סבלתי מכאבים נוראיים במשך ההריון ובקושי ישנתי בלילות. הקיסרי עבר דווקא טוב, תוך 6 שעות קמתי והתקלחתי לבד והתחלתי בתפקוד רגיל.. כאבים היו מידי פעם אבל סבירים. בכל אופן.. מאז חלפו גם כאבי הניתוח אני עייפה מאוד. אני סופסוף ישנה בלילה בלי כאבים ואני ממש מתרסקת במיטה בלילה. לשמחתי בעלי עוזר לי מאוד וקם אף הוא בלילות. אך מה שמוזר לי הוא.. שאני לא מצליחה לקום בלילות.. אני כ"כ עייפה.. לא מצליחה לפתוח את העיניים.. לא מכירה את עצמי ככה.בעלי יצא לעבוד משמרת לילה ואני שתיתי קפה חזק מאוד ע"מ לא להירדם כלל.. כי פחדתי ששוב לא אצליח לקום.. בלידה הראשונה לא הייתי ככה. מה זה העייפות הזו????? אולי בגלל שבקושי ישנתי כל ההריון הגוף צבר עייפות? אולי בגלל הניתוח הקיסרי עדיין? אולי בגלל הגיל...? אשמח לחוו"ד וייעוץ בעניין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות מוזרה

הוספת תגובה

• עייפות מוזרה - תגובה

עינת אהרן
    11/08/2011

בעייני העיפות אינה מוזרה אלא אך טבעית. עברת הריון לא פשוט כלל, עברת ניתוח קיסרי והגוף שלך ממשיך לעבור שינויים הורמונליים כל יום ויום. בנוסף היומיום אינטנסיבי עם התינוק החדש ועוד אח שצריך לטפל בו.
    הגוף שלך פשוט אומר לך בדיוק מה שהוא זקוק לו - מנוחה מנוחה מנוחה!

נסי לנוח גם במהלך היום כשהתינוק ישן אולי לקבל קצת עזרה שתאפשר לך את המנוחה.

בכל מקרה ההמלצה הגורפת היא ללכת לבדיקת רופא 6 שבועות אחרי לידה אז כשאת שם בהנחה שאת עדין חשה מה שאת חשה ומוטרדת מזה, ספרי לו ונראה מה הוא יגיד...

רק טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות אחרי הלידה

אלה גרשטיין
    19/08/2011

אמא יקרה!
    מגיע לך מזל טוב!אני רוצה להגיד לך שמצב שאת מתארת-עייפות קיצונית-הוא מצב מאוד מאוד מוכר אחרי הלידה...
    את עברת הריון קשה מאוד. למחסור בשינה במשך התקופה יש השפעה גדולה מאוד על הגוף! את פשוט צברת שעות עייפות והרבה, כרגע הגוף שלך "צועק" ומבקש שתתני לו מנוחה- את חייבת לנוח כדי לא להישבר!
    כמו שכתבה לך עינת, את חייבת לצבור כוחות, תנסי לגייס עזרה כדי שתוכלי לנצל כל הזדמנות ולנוח(והרבה). אל תכנסי ללחץ-נשים רבות מרגישות כך אחרי הלידה!
    הגוף שלך מתמודד עכשיו עם המון אתגרים ו"תרופה" הכי טובה שתעזור לך להתאושש מהר -היא מנוחה!

דבר נוסף-אני ממליצה לך לבצע בדיקות דם -ספירת דם , רמת ברזל וויטמין b12 כדי לשלול אנמיה.
    אחרי לידה הרבה נשים סובלות מאנמיה, לכן ממליצים להמשיך לקחת כדורי ברזל לפחות 6שבעות אחרי הלידה.
    הרבה בריאות והמון נחת מילדים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו