הורמונים שאיבה ומה שבניהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים שאיבה ומה שבניהם
    הרמוניה
    26/01/2008

שלום,
    רציתי לשאול האם שאיבת חלב עלולה להוביל לתחושות לא נעימות, תסכול ואף חוסר איזון הורמונלי?
    אני שואבת לבני בן החודשיים פעמיים ביום מזה חודשיים, כי הוא לא יונק ולי אין מספיק חלב, למרות יועצת ההנקה וכדורי החילבה וכו'. מדובר בעבודה קשה לטובת 50 CC ביום בקושי. אני מתכננת להמשיך עד גיל 10 שבועות כי אמרו לי שזה חשוב.
    אני מרגישה עדיין לא כל כך מאוזנת נפשית, האם יש בדיקה הורמונלית שאפשר לבקש מרופא הנשים על מנת לבדוק את העניין?

תודה מראש ושבוע טוב
    הרמוניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאיבות

אסנת גלבוע
    27/01/2008

אני יכולה להבין מאד למה המצב שא מתארת יכול להביא לתסכול, כל הכבוד על ההתמדה וכח הרצון. האמת? אם את מתוסכלת מזה מאד אולי שווה לשקול לסיים את זה, 5 בועות זה יפה מאד. אם עדין חשוב לך בכל זאת להמשיך- הייתי מציעה להרים טלפון לרופא או לטיפת חלב ולברר את העניין. בכל מקרה- שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבות

הרמוניה
    27/01/2008

תודה על המילים הטובות, אתייעץ עם רופא.

שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

אסנת גלבוע
    28/01/2008

שבוע מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו