הפרעות שינה וחרדה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה וחרדה לאחר לידה
    תמר
    06/11/2011

שלום,
    אני חודשיים לאחר לידה. עד לפני שבוע הכל הלך מצויין. לפני שבוע לאחר הנקת לילה של 2 בלילה לא הצלחתי להירדם עד הבוקר והייתי במצב של עוררות יתר שנמשך גם לאורך היום שלמחרת. מאז ועד היום עבר כשבוע ואני עדיין בעוררות יתר, לא מצליחה לישון כמעט בכלל בלילה, ומרגישה שנכנסתי ל"לופ" מאחר ואני מאוד חרדה מלהיכנס למיטה ולנסות לישון ללא הצלחה. יש לציין שלא סבלתי בעבר מהפרעות שינה. עכשיו גם אין לי תיאבון ואני במצב של סטרס ובכי מתמיד. איך ניתן לצאת ממצב זה? האם זה מצב מוכר? האם העוררות הראשונית קשורה בהורמונים שאחרי לידה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות שינה וחרדה לאחר לידה - תגובה

עינת אהרן
    07/11/2011

שלום תמר,
    יתכן שהמצב שאת מתארת הוא כתוצאה של שינויים הורמונליים, כל התופעות שאת סובלת מהן יכולות להצביע על כך. שווה לעשות בדיקת דם מקיפה שתכלול גם את תיפקודי בלוטת התריס.
    אני ממליצה בחום לפנות גם ליעוץ באמצעות שיחה על מנת להבין אם המקור למה שאת עוברת הינו רגשי ואז כדאי לטפל ולהחזיר אותך לטוב ולחיוניות שהיו שם עד לא מזמן.
    תרגישי טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו