מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים לתינוקתרעות08/11/2011
הי,
ילדתי בת ראשונה לפני חודש, ואני חושבת שהתחילו לה גזים (אני עדיין לא יודעת לזהות מתי היא בוכה כי היא רעבה ומתי כי קר או כואב או עייפה...)
האחות בטיפת חלב אמרה לנו שגרפווטר לא מאושר על ידי משרד הבריאות אז היא לא ממליצה, ושרק סמיקול של טיפטיפות מאושר
הבנתי שסמיקול זה ממש תרופה, ושצריך לתת כל פעם לפני האכלה (אני מניקה)
זו לא בעיה לתת תרופה כל כך הרבה זמן?
וכמה זמן באמת מותר לתת?
ולמישהי זה עזר או מכירה משהו אחר שעוזר?
וכשאומרים להיזהר לא לאכול מאכלים שעלולים לעשות לתינוקת גזים, למה הכוונה? (שמעתי על כרוב, כרובית, חומוס וחריף, יש עוד משהו?)
המון תודה ולילה טוב
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רעות!
נועה09/11/2011אני נתתי לקטן שלי גרפווטר וזה מאוד עזר, כמובן שיש אישור של משרד הבריאות, אחרת לא היה ניתן ליצר אותו. זה מוצר טבעי ולדעתי עדיף על סימיקול שזאת תרופה לכל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שמעתי שלגרפווטר אין אישור
רוני09/11/2011ושיש בו חומרים שהם לא כ"כ טבעיים..אז אני לא לוקחת סיכון. חוץ מזה שיש הרבה דברים שאפשר לעשות בשביל להרגיע את התינוקת:
קפיצה על כדור פיזיו, עיסויים, מנשא מתאים ותנוחת נמר על עץ, תנסי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגרפווטר יש אישור ממשרד הבריאות
שירלי10/11/2011חבל סתם להלחיץ שלא לצורך והאמת שאת יכולה לעשות בדיקה כמו שאני עושה עם כל תרופה/תכשיר טבעי לפני אני משתמשת בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים לתינוקת - תגובה
הילה שקד13/11/2011הי רעות ,
קודם כל המון מזל טוב .
ממליצה בחום על שתיית חליטה של קמומיל , שומר (שאת שותה כמובן )יכול לעזור לגזים מכיוון שזה עובר בחלב
דבר שני יש טינקטורות שונות שפותחו במיוחד לאם המניקה כדי שהיא תקח אותן כדי לעזור לגזים של התינוק , יש את שרון קוצר , בייבי טבע וכו
בעניין מאכלים - אצל כל ילד זה אינדבידואלי , בידקי מה הדבר שאת אוכלת על בסיס יומיומי ונסי להוריד לשבוע שבועיים ולראות איך זה משפיע
חלב פרה שאת צורכת למשל יכול לגרום לרגישות אצל התינוקת שלך
ודבר אחרון - מערכת העיכול של התינוקת עדיין לא בשלה , ממליצה בחום על עיסוי בטן על בסיס יומיומי
כאשר יש לתינוקת גזים מומלץ לקפוץ יחד איתה על כדור פיזיו עד להרגעה , לשים אותה במנשא ויש את התנוחות הידועות כמו תנוחת הלוטוס ונמר על העץ - מכירה :)
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)