גזים לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים לתינוקת
    רעות
    08/11/2011

הי,
    ילדתי בת ראשונה לפני חודש, ואני חושבת שהתחילו לה גזים (אני עדיין לא יודעת לזהות מתי היא בוכה כי היא רעבה ומתי כי קר או כואב או עייפה...)
    האחות בטיפת חלב אמרה לנו שגרפווטר לא מאושר על ידי משרד הבריאות אז היא לא ממליצה, ושרק סמיקול של טיפטיפות מאושר
    הבנתי שסמיקול זה ממש תרופה, ושצריך לתת כל פעם לפני האכלה (אני מניקה)
    זו לא בעיה לתת תרופה כל כך הרבה זמן?
    וכמה זמן באמת מותר לתת?
    ולמישהי זה עזר או מכירה משהו אחר שעוזר?
    וכשאומרים להיזהר לא לאכול מאכלים שעלולים לעשות לתינוקת גזים, למה הכוונה? (שמעתי על כרוב, כרובית, חומוס וחריף, יש עוד משהו?)
    המון תודה ולילה טוב
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים לתינוקת

הוספת תגובה

• היי רעות!

נועה
    09/11/2011

אני נתתי לקטן שלי גרפווטר וזה מאוד עזר, כמובן שיש אישור של משרד הבריאות, אחרת לא היה ניתן ליצר אותו. זה מוצר טבעי ולדעתי עדיף על סימיקול שזאת תרופה לכל דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני שמעתי שלגרפווטר אין אישור

רוני
    09/11/2011

ושיש בו חומרים שהם לא כ"כ טבעיים..אז אני לא לוקחת סיכון. חוץ מזה שיש הרבה דברים שאפשר לעשות בשביל להרגיע את התינוקת:
    קפיצה על כדור פיזיו, עיסויים, מנשא מתאים ותנוחת נמר על עץ, תנסי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגרפווטר יש אישור ממשרד הבריאות

שירלי
    10/11/2011

חבל סתם להלחיץ שלא לצורך והאמת שאת יכולה לעשות בדיקה כמו שאני עושה עם כל תרופה/תכשיר טבעי לפני אני משתמשת בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים לתינוקת - תגובה

הילה שקד
    13/11/2011

הי רעות ,

קודם כל המון מזל טוב .

ממליצה בחום על שתיית חליטה של קמומיל , שומר (שאת שותה כמובן )יכול לעזור לגזים מכיוון שזה עובר בחלב

דבר שני יש טינקטורות שונות שפותחו במיוחד לאם המניקה כדי שהיא תקח אותן כדי לעזור לגזים של התינוק , יש את שרון קוצר , בייבי טבע וכו

בעניין מאכלים - אצל כל ילד זה אינדבידואלי , בידקי מה הדבר שאת אוכלת על בסיס יומיומי ונסי להוריד לשבוע שבועיים ולראות איך זה משפיע
    חלב פרה שאת צורכת למשל יכול לגרום לרגישות אצל התינוקת שלך

ודבר אחרון - מערכת העיכול של התינוקת עדיין לא בשלה , ממליצה בחום על עיסוי בטן על בסיס יומיומי

כאשר יש לתינוקת גזים מומלץ לקפוץ יחד איתה על כדור פיזיו עד להרגעה , לשים אותה במנשא ויש את התנוחות הידועות כמו תנוחת הלוטוס ונמר על העץ - מכירה :)

בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו