תינוקת בת 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 3 חודשים
    סיון
    22/11/2011

שלום לכולם!
    יש לי תינוקת מקסימה וראשונה בת 3 חודשים מהרגע שבו נולדה לא היתה רגועה היא התחילה מהנקה המשיכה עם תוספות של סימילאק אח"כ מטרנה ללא הנקה כי החלב נגמר. היו לה גזים איומים עם בכי קורע כל היום היא לא היתה ישנה בכלל!
    הרופאה המליצה לי להעביר אותה לנוטרמיגן ואכן הוא עזר כבר חודשיים אני איתו. הגזים לא נעלמו לגמרי אבל הם פחתו כמו כן היא עדיין תינוקת בכיינית אני כמעט לא יוצאת איתה לשום מקום כי היא בוכה בכל מקום ונדמה שהיא רוצה רק את הבית זה קשה נורא. כולם אומרים לי שזה אופי של תינוקות וזה יעבור האם זה באמת ככה?
    בנוסף בטיפת חלב המליצו לי בגיל 4 חודשים להתחיל להחזיר אותה למטרנה גם כי הנוטרמיגן ממש יקר (קופסא לאחר הנחה עולה לי 58 ש"ח והיא נגמרת לי תוך 3 ימים!).
    האם זה בסדר להתחיל להחזיר אותה למטרנה כי כביכול הגזים אמורים לעבור אחרי 4 חודשים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 3 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 3 חודשים - תגובה

עינת אהרן
    28/11/2011

שלום סיון,
    אני ממליצה לך מעבר לנושא של התזונה לנסות להקל על הגזים של הקטנטונת באמצעות טכניקות שונות כמו מנשא ועיסוי שפשוט עושים פלאים. בנוסף הייתי הולכת להתיעץ עם איש מקצוע ויש מגוון של אפשרויות על מנת לנסות להבין את מקור הבכי ולנסות להקל. זה יכול להיות אוסטואופט, מדריכה התפתחותית, דיקור, הומאופתיה ועוד.
    מגיע לשתיכן להנות מהביחד, מהבחוץ ובכלל מהחיים.
    ולגבי המטרנה, את יכולה לנסות להעביר אותה ולראות אם יש שינוי.
    מקוה שתראי תוצאות חיובית בקרוב.
    רק טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סיון
    28/11/2011

תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו