מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינהטלי שחר01/12/2011
שלום רב.
נולדה לי בת לפני חודשיים וחצי ועד היום היא נרדמה לי בידיים :-(
אני חייבת לגמול אותה מזה ולא יודעת מאיפה להתחיל.
הבעיה היא שהיא התחילה גם לבכות הרבה על הידיים ומתקשה לישון גם כך.
אתמול עשיתי לה מקלחת ועיסוי השכבתי במיטה היא כמובן בכתה הרמתי אותה ואחרי 2 דקות החזרתי אותה היא בכתה לדקה ונרדמה.
אני ובעלי בהתלהבות רבה אמרנו שהינה הצלחנו....אך כמובן לאחר חצי שעה היא קמה בהיסטריה ולא הצליחה להרדם לא על הידיים ולא כשניסינו להשכיב אותה במיטה.
הבעיה היא שאני לא מצליחה להבין אם אולי כואב לה משהו או שהיא סתם עייפה ולא יודעת מה לעשות עם עצמה?
בסוף כמובן אחרי ציצי וידיים היא נרדמה אבל זה לכך 5 שעות.....
משהו יכול לעזור? לעודד? להגיד לי מה כדי לעשות?
תודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה - תגובה
עינת אהרן11/12/2011טלי שלום,
המצב שאת מתארת עם בתך הוא מאוד שכיח ונורמלי. זה גיל שיש עוד צורך בתנועה על מנת להירדם וכנראה שהיא צריכה אותך על מנת למצוא רגיעה וביטחון.
ללמד תינוק לישון לבד לפעמים יכול להיות תהליך של כמה ימים ואני לא בטוחה שאולי בתך עוד קצת קטנה לזה, היא עוד קצת "עוברית" לא?
בכל מקרה את יכולה גם לפנות ליועצת שינה המתמחה בתינוקות, אשמח להפנות אותך.
תישנו טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לייעץ
הדר בן מאיר14/12/2011היי טלי,
אני הדר, אמר של ליה בת השנתיים וחצי ומתן בן החודש.
אני למדתי חינוך מיוחד לגיל הרך ואני במקצועי גננת.
אני התחלתי ללוות הורים לאחר לידה ובדיוק לעזור ולתת מענה לשאלה כמו ששאלת.
מה שאני יכולה להבטיח לך זה שזה יכול להיות אחרת!
אשמח לייעץ לך, אני חושבת שבהודעה בפורום זה קצת קשה לכן,
את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני- 054-4470447,
בתקווה ללילות שקטים :-)
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)