מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון אחרי לידהתמר31/01/2008
אני 4 חודשים אחרי לידה עדיין בבית עם הקטנצ'יק. לפני הלידה הייתי מאוד פעילה עם סדר יום עמוס ונהנתי מזה. עכשיו אני בבית עם הילד (מבחירתי) וכרגע ללא הגבלת זמן. (לפני הלידה עזבתי עבודה ואני לא מחפשת בינתיים עבודה אחרת). זה חשוב לי מאוד וטוב לנו ביחד אבל סיגלתי לעצמי סדר יום גרוע- אני נמרחת עם הקטנצ'יק עד 10.30 כל יום במיטה וחוזרת לישון איתו בין 2 ל4. בשאר היום אני די מתבטלת איתו בבית. למרות שאני מבינה שזה לא נכון כזה סדר יום אני לא מצליחה לקום יותר מוקדם או לשנות זאת וגם לא בא לי לחזור לעבודה. אציין שכשאני עם הקטן אני מתפקדת ב100% ושמחה ושרה אבל בלעדיו אני מדופרסת ובלי מצב רוח. יש כזה דבר דיכאון אחרי לידה באיחור של 4 חודשים? את חושבת שסדר יום כזה נורמלי או שעליי למצוא דרך לשנות זאת? סליחה על אורך השאלה ותודה רבה.
תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוח
אסנת גלבוע31/01/2008אני לא רופאה ויכול להיות שיש דבר כזה, אבל מצד שני אני יכולה להבין איך סדר יום כזה למי שלא רגילה לזה ירגיש רע. נסי לצאת לטיולים ארוכים עם העגלה, מרגיעים, לפגוש חברות ומשפחה ולהקיף את עצמך בדברים שבא לך לעשות בכיף. גם עייפות והשלמת שינה זה בסדר גמור בעיקר אחרי התעוררויות בלילה. בדרך כלל מה שקורה במצבים האלה אחרי לידה הם שהאמא נמצאת לבד וכל היום היא סביב החיתולים והבקבוקים, בגלל זה חשוב לפגוש חברות או להכיר חברות חדשות בגינה או בטיפת חלב וכולי. תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)