מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזיםעדי19/12/2011
שלום ביתי בת שבועיים וחצי רציתי לדעת אם יש מצב שכבר יש לה כאבים מהגזים בשעות הלילה היא לא ממש רגועה יש לציין שאני מניקה אולי אני צריכה לאכול אחרת??
יחסי מין ילדתי לידה רגילה מתי אפשר להתחיל לקיים ??תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
סיגל22/12/2011יתכן, זה הגיל שפחות או יותר הקטנים מתחילים לסבול מגזים.. אם את מניקה בהחלט תנסי להמנע ממאכלים שעלולים לגרום לגזים - חומוס, שעועית וכו'.. בנוסף תעשי לה עיסויים בבטן, אני נותנת לקטן שלי גם טיפות טבעיות של גרפווטר מאוד מרגיע.
לגבי יחסי מין, לפי מה שאני יודעת כעבור שבועיים מהלידה ניתן כבר לחזור ולקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל תודה
עדי23/12/2011תודה לך על ההתיחסות אנסה יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא קראתי
רוני22/12/2011שלגבי יחסי המין -רצוי דווקא להתחיל כעבור ששה שבועות..(אבל אם אין לך תפרים..אולי זה אחרת)
לגבי הגזים-לי המליצו על סימיקול ולרכוש את כדור הפיזיו-ולקפוץ בעדינות, זה אמור להרגיע את הקטנטנים .בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני תודה
עדי23/12/2011האמת שיש לי תפרים .וניראה לי שעדיף לחכות באמת לפחות 6שבועות...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים - תגובה
עינת אהרן23/12/2011עדי,
בהחלט נשמע כמו גזים, ברוכה הבאה למועדון....
השעות, התגובות של הקטנה וגם קצת חוסר האונים שלנו הם בהלט סממני גזים.
המליצו לך פה על שני פתרונות שאני מאוד אוהבת כדור פיזוי ועיסויים ואני רק אוסיף את המנשא שהוא פשוט תפרון מנצח. המטרה היא שבעצם כל היום תעשו דברים כמו עיסוי, כדור ומנשא על מנת שהמערכת עיכול תעבוד ותלמד לנוע.
בנושא האוכל שאת אוכלת הגישה היום היא שקודם כל חשוב שאמא תאכל ותהיה חזקה ותתאושש מהלידה ופחות תתעסק עם נושא המזון כיוון שהרבה פעמים זה פשוט לא עוזר ומגיעים לאכול חסה וזהו, וזה לא מתאים.
תאכלי, תתחזקי ותנסי לעשות את שאר הדברים אני מאמינה שזה יקל.
בנושא קיום יחסי מין, אני בד"כ ממליצה ללכת קודם לבדיקת רופא על מנת לראות שהמקום נרפא והכל טוב אבל אין איסור לקיים יחסי מין בשלב זה.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)