כאבים בעצב הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצב הזנב
    בת שבע
    06/02/2012

ילדתי לפני שבוע וחצי, הרופא אמר לי שנשברה לי חתיכה בעצם הזנב, ואין ממש מה לעשות עם זה. קשה לי נורא לשבת ולהתכופף.
    כמה זמן זה אמור להישאר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצב הזנב

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    06/02/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעצב הזנב - תגובה

ענבר אופק
    06/02/2012

היי נעים מאוד
    קודם כל מזל טוב
    לגבי מצבך הבריאותי אני ממליצה באמת כמו שעינת כתבה להתייעץ
    עם רופא מתאים ואני אישית ממליצה מנסיוני האישי ללכת בכל החלטה לשמוע חוות דעת נוספת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעצם הזנב

ד"ר דקלה
    23/03/2012

קורה שבזמן הלידה עצם הזנב יוצאת מאיזון וגורמת לכאבים חזקים מאוד. באיזון כירופרקטי עדין (שיטת האקטיבטור) משולב בתרפית קרניו סקראל עוזרים להחזיר את העצם למקום ולשחרר את הלחץ העצבי. עצם הזנב מורכבת מחוליות זעירות והיא מרכז עצבי מאוד חשוב ומשפיע על הגוף כולו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו