לא יודעת אם זה הפורום אבל זה חשוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם זה הפורום אבל זה חשוב!
    אני
    29/02/2012

לפני כמה שנים עברתי זירוז לידה בחודש 7.
    היתי בצבא אז והכוונה לא היתה להשאיר אותו לעצמי,אבל מכיוון שלא כל כך עידכנו אותו מה קורה לגבי המשך חייו של הילד ולא ידעתי שרוצחים אותו זה נורא העציב אותי ונכנסתי מזה ממש לדיכאון,אני חשבתי שמוסרים אותו לאימוץ או משהו כזה כי זה חודש נורא מתקדם!
    השאלה שלי היא: האם זה חוקי? האם אני יכולה לתבוע על זה את בית החולים? ויכול להיות שבכלל הילד חי היום ונמסר ללא ידיעתי? אשמח לתשובה,זה נורא חשוב לי,ואם זה לא הפורום המתאים תוכלו בבקשה להפנות אותי לפורום שכן יוכל לעזור לי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת אם זה הפורום אבל זה חשוב! - תגובה

עינת אהרן
    04/03/2012

שלום,
    את תארת סיפור מאוד לא פשוט ונוגע ללב. אני מאמינה שלא פשוט להתמודד עם מטען שכזה ביומיום. לצערי זה איננו הפורום לייעוץ מהסוג שאת צריכה ועל כן אני מעבירה את שאלתך לפורום בנושא זכויות רפואיות.
    אני ממליצה לך לחפש עו"ד שמתעסקים עם זכויות רפואיות על מנת לקבל מהם חוות דעת.

בהצלחה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    04/03/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_זכויות_רפואיות' id=link]זכויות רפואיות[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו