מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה הגיונילי05/03/2012
שלום,
למזלי ולשמחתי (טפו טפו טפו) בני בן השלושה חודשים הולך לישון בלילה ללא בעיות.
מה שכן, הוא לא מסוגל להירדם בלי להיות עטוף בשמיכה, בצורה כזאת שלא יוכל להזיז את הידיים. כל עוד הידיים שלו חופשיות הוא משתולל באופן לא רצוני ולכן לא מצליח להירדם או שהוא מעיר את עצמו.
האם הדבר הגיוני והאם זה אמור להשתפר/להשתנות עם הזמן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה הגיוני - תגובה
עינת אהרן05/03/2012לי שלום,
בן 3 חודשים שהולך לישון בלי בעיות זו אכן מתנה.
מקסים בעייני שאת קשובה לו ומבינה שהעיטוף מעניק לו תחושת ביטחון והגנה ואת מאפשרת לו זאת.
אני מניחה שזה משהו שהרגלת אותו אליו מהתחלה וזה התאים לו.
כל עוד את עוטפת את הקטנצ'יק בצורה נכונה, לא הדוקה מידי, לא לאורך הרבה שעות במהלך היום ושאר הנחיות הזהירות אני לא מוצאת שיש איזו שהיא בעיתיות.
ברור שזה ישתפר וישתנה עם הזמן. עם תינוקות וילדים בכלל הכל זמני ואל תדאגי הוא יאותת לך כשזה כבר לא יתאים לו והוא יצטרך את החופש שלו וזה יהיה לפני גיל 18.
המשך שינה נעימה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)