מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים אחרי לידהאני20/03/2012
ילדתי לפני כחודשיים וחצי, כחודש אחרי הלידה בערך התחלתי לסבול מגזים (לא כאבי בטן..) הגעתי למצב שאני לא שולטת בזה אני מאוד מקפידה לאכול דברים שלא גורמים לגזים גם גלל הילדה אבל בכל זאת כל הזמן יש לי גזים.
כתוצאה מזה אני מתחמקת מלשכב עם בעלי כי תוך כדי זה יוצא ואני מובכת ומתביישת ואני בקושי יוצאת מהבית כי זה קורה ליד אנשים וזה פשוט לא נעים
אני אובדת עצות מתחננת לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים אחרי לידה - תגובה - תגובה
עינת אהרן21/03/2012מזל טוב,
אני רק רוצה להרגיע שהתופעה של גזים אחרי לידה מסתבר שהיא מאוד שכיחה. ולכן הלכתי ובדקתי ומסתבר שיש קשר ישיר בין חולשה של רצפת האגן ובין גזים.
סביר שרצפת האגן שלך עדין לא מאוד חזקה היות שאת זמן קצר אחרי לידה, ולצערי זה אזור חלש בלי שום קשר ללידות כיוון שאנו לא מספיק מחזקות אותו. הלידות רק מחלישות כל פעם מחדש.
אני ממילצה לך בחום לפנות לפזיוטרפיסטית שתחום ההתחמחות שלה הוא רצפת אגן ויש כאלה מצויינות גם במסגרת קופות החולים וגם במסגרת פרטית. אני מאמינה שהיא תוכל לעזור לך ובגדול!
ימים טובים
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)