תמיכה - אולי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה - אולי ?
    דינה
    28/03/2012

אני כבר חצי שנה לאחר קיסרי (לידה ראשונה ואחרונה). חזרתי לכושר לפני כ-5 חודשים, אפילו יש כבר קוביות בבטן. בהריון עליתי 7 ק"ג מקסימום (הייתי במשטר דיאטה ואימנים רצחני).
    למרות שלא הנקתי השדיים נראים זוועה: פטמות כהות גדולות וכאילו נמתחו), הבטן כאשר אני עושה תרגיל פלאנק פשוט גואל נפש (העור נופל) ואני עוד עברתי מתיחת עור בניתוח קיסרי ולא הייתה לי בטן בהריון. למה זה קרה לי הרי עשיתי הכל לפי ספר: שמתי המון שמן נבט חיטה, לא אכלתי, התאמנתי, לא הנקתי, עשיתי מתיחת בטן בניתוח קיסרי, מאיפה עודף עור הזה. אני מאוד מקווה לשמוע שזה שומן ושצריך להתאמן יותר. אחרת פשוט אין לי טעם בחיים. כאשר אני מסתכלת על בטן (ואני רואה אותה כל יום בחדר כושר ואחר כך במקלחת), אני מתפללת למות. אני רואה נשים אחרות בחדר כושר ופשוט מתה מקנאה אליהן. כל דבר מעצבן אותי, נשים אלו כל כך מעצבנות אותי עם היופי שלהן. למה רק לי זה קרה, יש מעט מאוד נשים שהשקיעו יותר ממני ובכל זאת כולן נראות טוב רק אני זוועה.
    מה אפשר לעשות? איך לעזור לי? אני לא רוצה לחיות ככה וניתוח מתיחת בטן לא יכול לפתור את הבעיה בגלל העור שלי. איך להתאמן? אולי צריך במקום שעתיים להתאמן 4 שעות, נכון? אולי אני ישנה יותר מידי, נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה - אולי ?

הוספת תגובה

• תוספת

דינה
    28/03/2012

אגב אני מקפידה להתאמן גם על חשבון שעות שינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה - אולי ? - תגובה

ענבר אופק
    28/03/2012

אני מבינה את התחושות ויכולה לספר לך שגם עם הנקה הבטן לא חזרה אצלי למקומה הטבעי...לקח לפחות שנה וזה באמת מתסכל, תני לגוף שלך את הזמן
    לדעתי לא כדאי להגזים כי זהו מצב פיסיולוגי שמסתדר ובמידה ולא תיהי מרוצה בעוד חצי שנה מגופך תבררי מה ניתן לעשות..
    מאחלת לך שתשלימי עם גופך בהקדם ותאפשרי לו את הזמן לחזור לעצמו בכל זאת עברה עליו לידה...קיסרי או לא...
    המון מזל טוב
    חיבוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו