התמודדות עם מראה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם מראה לאחר לידה
    אילנה
    06/05/2012

איך להשלים עם מראה לאחר לידה. בטן שלי נראת זוועה, עור מדולל. פלסטיקאי אמר שאני מאוד רזה ואין לי שומן בבטן לכן לא ניתן לעשות דבר, אני צריכה להשלים.
    ואני בהריון עליתי בקושי 6 ק"ג ועובר היה קטן מאוד. מאיפה בטן הזאת.
    האם גם לכן נשארה בטן כזאת? אם כן איך אתן משלימות. אני פשוט לא חיה. אני מתביישת לחשוף בטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם אני באותו מצב

ג'ני
    11/05/2012

הבעיה היא שאני עליתי 20 קילו במשך ההריון ,עברו 11 ימים וירדתי 7, עם הזמן חשוב להתחיל להתאמן אחרת לא ניתן יהיה להגיע לתוצאות, והבטן ניראת כמו שהיא ניראת בגלל ההריון אלו הם התוצאות לרוב. גם לי זה מאוד מפריע ואני מחכה לחזור לגזרה הנורמאלית, אבל עם קצת רצון וקצת יכולת ...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם מראה לאחר לידה - תגובה

ענבר אופק
    13/05/2012

סורי שלקח לי זמן חסרים לי קצת פרטים ובכל זאת ביררתי עבורך עם מדריכת פילאטיס שלומדת אצלי בקורס הכנה ללידה שאומרת שעם אימון נכון והתמדה אפשר להביא את הבטן למצב מאוד אסוף ולעיתים אין ברירה ויש לברר עם פלסטיקאי מה ניתן לעשות.
    בהצלחה יקירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תחשפי בטן

שירה
    07/07/2012

אני העליתי 4 ק"ג בהריון , ואני לא יכולה להתסכל במראה, כל הזמן אני מעודדת את עצמי שזה ישתנה, ולא רק זה , אני מתאמנת ועושה כפיפות בטן המון, מחזקת שרירים ומקווה להוריד את הכל, אני אחרי 2 לידות והצלחתי להוריד בעבר ולהיות שטוחה עם קוביות ....אז יש תקווה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו