מרגישה חסרת כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה חסרת כוח
    עצובה
    21/05/2012

אני בת 31 אחרי לידה ראשונה אחרי ניתוח קיסרי. אני עם סכרת נעורים מילדות, לא רציתי לעבור ניתוח אבל בעקבות רופאים חסרי סבלנות בבית חולים רמב"ם עשו ניתוח קיסרי ( 14 שעות צירים בבית חולים וטענו שיש בעיה במוניטור שלא הייתה - אני בעלי והדולה שמרנו בקנאות על המוניטור ), עברתי עם בעלי לעיר מגוריו שלא נעים להגיד-"חור" בשביל חלב צריך לנסוע עם האוטו לסופר.אחרי מריבות וויכוחים קנינו אוטו שאוכל להיות עצמאית, עברנו לעיר מגוריו בעקבות הבטחה של משפחתו להקמת עסק משפחתי שיניב כסף טוב חיכינו המון זמן והעסק נפתח כמה ימים אחרי שילדתי ומאז בעלי כל הזמן בעבודה, אימי גרה במרכז ואני עברתי לצפון, החברות הטובות שלי גרות במרכז ובעצם אני לבד כאן, מתמודדת עם הסכרת, הקושי אחרי הניתוח הקיסרי שהיה בשבילי טראומה, אין לי עזרה למעט הפעמים שאימי וחברותיי מגיעות.
    אני מרגישה שעשיתי טעות שאולי אני לא מסוגלת להיות אמא, שאין לי את הכוחות והיכולות להיות אמא ,אני אוהבת את הקטנה ומנסה לתת לה את כל מה שאני יכולה, אבל אני מרגישה שעדיף אם פשוט לא הייתי חיה.עבודה נורמלית עם אפשרות לקידום בצפון הוא בלתי אפשרי, נרשמתי ללימודים כדי להמשיך לנסות לקדם אותי.כל החסכונות שלנו נשרפו כשחיכינו לפתיחת העסק וקניית האוטו. אני לא בדיכאון אחרי לידה כי אני פעילה ועושה דברים וצוחקת ומחייכת, אבל אין בי כוח אין לי אופטימיות ופשוט נמאס לי להיות לבד, הבכי שלה, החוסר אפשרות אפילו להיות בשירותים שלא לדבר על מקלחת משגעים אותי, אני מרגישה שאני מאבדת שפיות ואין לי כוח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה חסרת כוח

הוספת תגובה

• מרגישה חסרת כוח - תגובה

ענבר אופק
    28/05/2012

יקירה קודם כל חיבוק ענק
    שנית, גוללת כאן את סיפור הלידה שלך ונשמע שהשילוב של הלידה עם המעבר הגאוגרפי והמרחק מכל עזרה בטיפול הילדה הביאה אותך לבדידות,
    נכון שלמראית עין את פעילה וחייכנית אך בפנים משהו מבקש ממך תשומת לב,נמאס לך להיות לבד זה מה שאני מבינה מסיפורך.
    אז הנה את מגיעה להבנה שאיננה מובנת מאליו,נמאס ועכשיו יתחיל השינוי ממליצה לך בחום להכיר מעגלי נשים באזורך,ללכת לימים מאורגנים להריון ולידה בקניונים את יותר ממוזמנת לכתוב לי למייל את אזור מגורייך ואשמח להפנות אותך!
    ימים טובים
    ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו