שאלה חשובה מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד!
    ליאת
    19/06/2012

שלום,
    יש לי ילדה בת חודש וחצי,היא אוכלת כמות של 120 גרם
    הבעיה היא שכשהיא ישנה אז היא לא מוציאה בועת אוויר(גרפס) ואני פוחדת שהיא תקיא,אני מעסה לה את צד ימין של הגב בהתאם להוראות טיפת חלב,מעסה לא את כל הגב,אני טופחת לה בעדינות על הגב,והיא לא עושה וזה במשך כשעה.
    אני גם מסתובבת איתה,אז לפעמים באמצע האוכל היא מקיאה לי ולפעמים היא פשוטלא עושה עד לארוחה הבאה,אבל אני פוחדת שבין הארוחות היא תקיא.אני עושה לה שלוש הפסקות.מה לעשות?ממה זה נובע?
    לדעתי ההקאות נובעות מזה שהאוכל עולה לה.
    ברגע שהיא מקיאה ,אני משלימה לה בכמות מסויימת,אבל איך אני יכולה לדעת כמה בדיוק חסר לה.?
    נ.ב -היא לא מקיאה כל ארוחה וכשהיא רעבה אז היא אוכלת מהר
    מחכה לתשובה מהירה כי אני פשוט מתוסכלת
    תודה
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד! - תגובה

עינת אהרן
    19/06/2012

ליאת שלום,
    אני עונה לך רק בכמה נקודות היות ואין פה מספיק מידע על מנת לתת לך תשובה ברורה וחד משמעית ובוודאי שלא ניתן לתת כזו בלי לראות או לבדוק את בתך.
    1. לא תמיד חייב להיות גרפס.
    2. אם היא נוטה להקיא אולי שווה להתייעץ עם רופא הילדים שלכם ולשלול כל בעיה רפואית כמו ריפלוקס.
    3. רצוי לעשות מעקב אחר העילה שלה במשקל.
    4. ישנה שיטת האכלה שנקראת האכלה איטית או האכלה מווסתת מבקבוק. תוכלי לחפש עליה מידע באינטרנט
    בהצלחה ותרגישו טוב.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו