מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד!ליאת19/06/2012
שלום,
יש לי ילדה בת חודש וחצי,היא אוכלת כמות של 120 גרם
הבעיה היא שכשהיא ישנה אז היא לא מוציאה בועת אוויר(גרפס) ואני פוחדת שהיא תקיא,אני מעסה לה את צד ימין של הגב בהתאם להוראות טיפת חלב,מעסה לא את כל הגב,אני טופחת לה בעדינות על הגב,והיא לא עושה וזה במשך כשעה.
אני גם מסתובבת איתה,אז לפעמים באמצע האוכל היא מקיאה לי ולפעמים היא פשוטלא עושה עד לארוחה הבאה,אבל אני פוחדת שבין הארוחות היא תקיא.אני עושה לה שלוש הפסקות.מה לעשות?ממה זה נובע?
לדעתי ההקאות נובעות מזה שהאוכל עולה לה.
ברגע שהיא מקיאה ,אני משלימה לה בכמות מסויימת,אבל איך אני יכולה לדעת כמה בדיוק חסר לה.?
נ.ב -היא לא מקיאה כל ארוחה וכשהיא רעבה אז היא אוכלת מהר
מחכה לתשובה מהירה כי אני פשוט מתוסכלת
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד! - תגובה
עינת אהרן19/06/2012ליאת שלום,
אני עונה לך רק בכמה נקודות היות ואין פה מספיק מידע על מנת לתת לך תשובה ברורה וחד משמעית ובוודאי שלא ניתן לתת כזו בלי לראות או לבדוק את בתך.
1. לא תמיד חייב להיות גרפס.
2. אם היא נוטה להקיא אולי שווה להתייעץ עם רופא הילדים שלכם ולשלול כל בעיה רפואית כמו ריפלוקס.
3. רצוי לעשות מעקב אחר העילה שלה במשקל.
4. ישנה שיטת האכלה שנקראת האכלה איטית או האכלה מווסתת מבקבוק. תוכלי לחפש עליה מידע באינטרנט
בהצלחה ותרגישו טוב.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)