מחזור אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור אחרי לידה
    לימור
    08/07/2012

שלום רב,

ילדתי לפני חודש בדיוק אני מניקה באופן מלא. הדימום לא הפסיק לגמרי עד היום ואתמול הוא התגבר ממש כמו מחזור האם זה בסדר לקבל מחזור חודש אחרי כשאני מניקה או שיש צורך בבירור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור אחרי לידה

הוספת תגובה

• מחזור אחרי לידה - תגובה

עינת אהרן
    08/07/2012

לימור שלום,
    הגוף שלך עוד נמצא בסערה הורמונלית ולכן קשה באמת לקבוע אם מדובר בשאריות דימום מהלידה או בקבלת מחזור, בשני המקרים זה נורמלי.
    עם זאת על מנת להפיג כל חשש אני תמיד אומרת שכדאי לפנות לרופט ההנשים שלך, בכל מקרה מומלץ להגיע אליו חודש וחצי אחרי לידה ואת עוד רגע שם.

ימים טובים
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור אחרי לידה - תגובה

עינת אהרן
    08/07/2012

לימור שלום,
    הגוף שלך עוד נמצא בסערה הורמונלית ולכן קשה באמת לקבוע אם מדובר בשאריות דימום מהלידה או בקבלת מחזור, בשני המקרים זה נורמלי.
    עם זאת על מנת להפיג כל חשש אני תמיד אומרת שכדאי לפנות לרופא הנשים שלך, בכל מקרה מומלץ להגיע אליו חודש וחצי אחרי הלידה ואת עוד רגע שם.

ימים טובים
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו