טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים
    prhmh
    09/07/2012

אני חודש אחרי לידה קיסרית, והתחילו לי טחורים (כל הלחץ והכאבים בלידה עד הניתוח היה בישבן) רופא המשפחה נתן לי פתילות ל5 ימים -פרוקטו גליבנול, אך הן לא עזרו. האם טחורים עוברים או אצטרך לחיות ככה לנצח? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים

הוספת תגובה

• טחורים - תגובה

עינת אהרן
    09/07/2012

אוף הטחורים האלה....בעיה שכיחה וכואבת.

הנקודה החיובית בענין היא שלא צריך לחיות עם זה.

כרגע לכאן ועכשיו חשוב מאוד לשתות הרבה הרבה מים, לאכול אוכל שעוזר ביציאות קלות כמו סיבים תזונתיים ירקות ופירות.

אם הטחורים חיצוניים אפשר למולל כרוב ולהניח על הטחורים, הכרוב סופח נוזלים כמו במקרים של גודש בשד. אפשר לשיים קרח (לא במגע ישיר), הקרח מקבץ.

ובנוסף אני ממליצה בחום לפנות לפיזיוטרפיסטית עם מומחיות של רצפה אגן, זה תמיד טוב אך אחרי לידה ועם טחורים (שיכולים להעיד על חולשה של ריצפת האגן) על אחת כמה וכמה.
    ברוב קופות החולים מגיע לך מפגש עם פיזיוטרפיסטית מטעם הקופה, שווה לנצל זאת.

תרגישי טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים - תגובה - תגובה

ענבר אופק
    09/07/2012

בנוסף יש משחות טבעיות המבוססות על הממיליס שמכווץ את כלי הדם
    ובכך מפחית את הנפיחות, טיפ נוסף שמאוד עוזר הינו לעמוד על קצות האצבעות במקלחת(כמובן להחזיק בידית אחיזה) בעת ביצוע הפעולה השרירים נאלצים להאסף
    ואז רצפת האגן שגם תומכת באזור הרקטום נאספת היטב והטחורים נכנסים פנימה.
    בהצלחה והמון מזל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

prhmh
    09/07/2012

תודה על התשובה המהירה! רציתי לציין שאני לא סובלת בכלל מעצירויות והיציאות רכות ובכל זאת יש כאבים. נראה לי שהטחורים הם פנימיים. כמה זמן לוקח לטחורים לעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

ענבר אופק
    11/07/2012

טחורים הפנימיים הם סוג הטחורים אשר בדרך כלל אינם מורגשים.
    הסוג שכן מורגש הוא סוג הטחורים אשר בולטים החוצה בזמן יציאה,
    הרמה קלה-חלקם חוזרים בחזרה פנימה.
    הרמה קשה-חלקם מוכנסים פנימה בדחיפה וחלקם לא חוזרים ונשארים בולטים כלפי חוץ ולכן רצוי לשתות מיץ חמוציות כיוון שמיץ זה מכיל אנטיאוקסידנטים רבים העלולים להטיב עם מספר מערכות בגוף. השימוש במיץ חמוציות מצויין למניעה וטיפול בדלקות בדרכי השתן וגם למניעה וטיפול בטחורים הפנימיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו