שתי שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות חשובות
    ליאת
    11/07/2012

שלום,
    אני חודשיים ושבוע אחרי לידה,ועדיין לא קיבלתי מחזור
    אני שואבת חלב ואין לי הרבה בכלל,שאלתי היא,האם רק אחרי שיפסק החלב אקבל?
    מה הנורמה לקבל מחזור אחרי לידה?אני יודעת שאם לא מניקים זה ארבע שבועות בערך
    שאלה נוספת היא:
    האם מותר לנסוע עם התינוקת במונית כשאין בעצם כיסא לתינוק,האם זה בטיחותי שהיא תהיה עליי ואני אקשור אותי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות חשובות

הוספת תגובה

• שתי שאלות חשובות - תגובה

ענבר אופק
    11/07/2012

היי, בהנקה מלאה לא מקבלים מחזור אך יש ביוץ..במידה ואת שואבת כל 3 שע' הגוף מבין שיש הנקה מלאה ברגע שתפסיקי לשאוב הגוף המחזור אמור להגיע.

לגבי שאלת בטיחות, תשובת ארגון ב'טרם'-הצורה הבטוחה ביותר להסיע את ילדים במונית היא באותה צורה כמו שמסיעים ילדים ברכב פרטי – בהתקני ריסון בהתאם לגילם ומשקל של הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלות-מודאגת

ליאת
    11/07/2012

תודה על התשובה
    אני שואבת פעם אחת ויוצא לי ממש קצת יכול להיות שלמרות זאת המחזור מתעכב?
    שאלה נוספת
    היום שמתי לב שבתחתית הבקבוק יש קצת דם עם החלב?
    ממה זה?,אני דואגת

מחכה לתשובה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלות-מודאגת - תגובה

ענבר אופק
    11/07/2012

לגבי שאלתך הראשונה אני ממליצה לך בחום לפנות לגניקולוג ולהיוועץ,יכול להיות שעצם השאיבה(אפילו בודדת) אוטומטית בגוף מופרשים הורמון שלא מאפשר למחזור להגיע..
    דימום בחלב מראה על פצע שנוצר בעיקבות השאיבה, מה שאומר שרצוי שתטפלי באותו הפצע באמצעות מריחה של חלב אם ואיוורור השד.
    בנוסף במידה ואת רוצה לשאוב יותר חלב את צריכה פשוט להגביר את הפעמים שבהם את שואבת, ברגע שיהיה ביקוש יהיה הצע ותפוקת החלב שלך תגדל,
    שאיבה איננה דומה להנקה כיוון שהתינוק בוחר מהי הכמות הרצויה לו באותו רגע..במידה ואת רוצה להניק ולא לשאוב אני ממליצה לך להיוועץ ביועצת/מדריכת הנקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת מאוד-המשך לשאלה

ליאת
    11/07/2012

היום במקרה שמתי לב שבתחתית הבקבוק יש דם,אבל אם בפעמים הנוספות ששאבתי הילדה שתתה מהחלב עם הדם זה מסוכן לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו