מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות חשובותליאת11/07/2012
שלום,
אני חודשיים ושבוע אחרי לידה,ועדיין לא קיבלתי מחזור
אני שואבת חלב ואין לי הרבה בכלל,שאלתי היא,האם רק אחרי שיפסק החלב אקבל?
מה הנורמה לקבל מחזור אחרי לידה?אני יודעת שאם לא מניקים זה ארבע שבועות בערך
שאלה נוספת היא:
האם מותר לנסוע עם התינוקת במונית כשאין בעצם כיסא לתינוק,האם זה בטיחותי שהיא תהיה עליי ואני אקשור אותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות חשובות - תגובה
ענבר אופק11/07/2012היי, בהנקה מלאה לא מקבלים מחזור אך יש ביוץ..במידה ואת שואבת כל 3 שע' הגוף מבין שיש הנקה מלאה ברגע שתפסיקי לשאוב הגוף המחזור אמור להגיע.
לגבי שאלת בטיחות, תשובת ארגון ב'טרם'-הצורה הבטוחה ביותר להסיע את ילדים במונית היא באותה צורה כמו שמסיעים ילדים ברכב פרטי – בהתקני ריסון בהתאם לגילם ומשקל של הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלות-מודאגת
ליאת11/07/2012תודה על התשובה
אני שואבת פעם אחת ויוצא לי ממש קצת יכול להיות שלמרות זאת המחזור מתעכב?
שאלה נוספת
היום שמתי לב שבתחתית הבקבוק יש קצת דם עם החלב?
ממה זה?,אני דואגת
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלות-מודאגת - תגובה
ענבר אופק11/07/2012לגבי שאלתך הראשונה אני ממליצה לך בחום לפנות לגניקולוג ולהיוועץ,יכול להיות שעצם השאיבה(אפילו בודדת) אוטומטית בגוף מופרשים הורמון שלא מאפשר למחזור להגיע..
דימום בחלב מראה על פצע שנוצר בעיקבות השאיבה, מה שאומר שרצוי שתטפלי באותו הפצע באמצעות מריחה של חלב אם ואיוורור השד.
בנוסף במידה ואת רוצה לשאוב יותר חלב את צריכה פשוט להגביר את הפעמים שבהם את שואבת, ברגע שיהיה ביקוש יהיה הצע ותפוקת החלב שלך תגדל,
שאיבה איננה דומה להנקה כיוון שהתינוק בוחר מהי הכמות הרצויה לו באותו רגע..במידה ואת רוצה להניק ולא לשאוב אני ממליצה לך להיוועץ ביועצת/מדריכת הנקה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאוד-המשך לשאלה
ליאת11/07/2012היום במקרה שמתי לב שבתחתית הבקבוק יש דם,אבל אם בפעמים הנוספות ששאבתי הילדה שתתה מהחלב עם הדם זה מסוכן לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)