10 ימים לאחר לידה-כמות חלב שאוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 10 ימים לאחר לידה-כמות חלב שאוב
    gk
    14/07/2012

בוקר טוב לכולן, חדשה בפורום זה.
    היות והקטן פצע אותי בשל יניקה לא נכונה אני בשבוע האחרון שואבת בלבד.
    אני לא יודעת אם הכמות שאני מצליחה לשאוב היא סבירה.... בעשרים דקות שאיבה ( 10 מכל ציצ) אני מצליחה להוציא כמות של 50 מ"ל אולי טיפלה יותר.
    אני לוקחת כדורי חילבה, שותה תה שומר, ומשתדלת להקפיד על 6 שאיבות ביום.

1.האם הכמות הגיונית?
    2.במידה ולא, כיצד אוכל להגביר את החלב?
    3. האם יש דבר כזה נשים עם מעט חלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 10 ימים לאחר לידה-כמות חלב שאוב - תגובה

עינת אהרן
    16/07/2012

ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב,
    את מעלה שאלות חשובות אך אני חייבת לציין שמהדברים שאת כותבת אני חייבת להמליץ לך קודם כל לפנות למדריכה או יועצת הנקה. בד"כ רק שאיבה לא פותרת את הבעיה של הפציעה וכמו כן אם התינוק שלך בגלל הפציעה אוכל רק מבקבוקים (גם אם זה חלב אם בלבד) לא יכול ללמוד איך לינוק בצורה המיטבית שנכונה לך ולו והוא עלול להתרגל לבקבוקים ואז תיווצר בעיה חדשה.

אני לא יודעת עם איזו משאבה את שואבת, יש המון סוגי משאבות ולא כל משאבה מתאימה לכל אחת ולכן אל לך להסיק מהכמות שאת שואבת שיש לך מיעוט חלב.
    יכולות להיות נשים עם מיעוט חלב אך זה בד"כ קשור בבעיה בריאותית כלשהי או בעיה בהנקה עצמה ולכן שוב חשוב כל-כך שתראי יועצת הנקה בהקדם ותעזרי בה.

יועצת תוכל לעזור לך להתגבר על הפצעים ע"י כך שתלמד אותך איך להניק בצורה הנכונה ביותר. היא תוכל להעריך נכונה את הכמיות שיש לך והאם הן מספיקות לקטנציק שלך והיא גם זו שתוכל לתת לך את העצות המותאמות לך אישית להגברת חלב במידה ואכן תמצאנה שיש בעיה.

אלא תהססי לקבל עזרה זה שווה כל גרוש.
    אם תספרי איפה את גרה אוכל לעזור לך למצוא יועצת הנקה טובה.

בהצלחה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו