הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • הנקה
    איילה
    18/07/2012

    אני שבעה חודשים לאחר לידה ולמרות שתכננתי להניק וקניתי מראש רפידות הנקה לא הייתי מסוגלת להניק לאחר הלידה שהייתה לידת וואקום מאוד קשה שלאחריה איבדתי המון דם וקיבלתי עירויים במשך כמעט שבוע בבי"ח.
    רציתי לשאול בנוגע לתופעה שאמורה להיות מבורכת אך היא די מכוערת וגם גיסתי שילדה לפני מס' ימים חוותה את אותה החוויה ואני מאמינה שעוד הרבה אחרות....
    אחרי שהעבירו אותי למח' היולדות בביה"ח לא הפסיקו להגיע אליי יועצות הנקה ולתת לי הוראות כיצד להניק..מאחר ורציתי מאוד להניק ניסיתי למלא אחר הוראותיהן אך לא הייתי מסוגלת להוציא מעצמי משהו ומצבי הפיזי הגרוע רק הקשה עליי..מיותר לציין שהרגשתי מאוד גרוע עם זה כי היה חשוב לי להניק..יועצות ההנקה שלא הפסיקו להגיע כל הזמן כשהייתי בביה"ח (כמעט שבוע) לא הפסיקו גם להטיף לי שאני לא צריכה לוותר (אחת ממש צבטה אותי בפיטמה על מנת לנסות להוציא משהו...) וממש לא הבינו שאני לא מסוגלת להניק (לא הייתי מסוגלת לעמוד על רגליי בלי עזרה של אחות באותו זמן).
    היום גיסתי (שילדה לפני יומיים) בכתה לי בטלפון שהן לא מפסיקות לעשות לה רגשי אשם על כך שהיא לא מסוגלת להניק וזה גרם לי לדה-ז'ה-וו שלילי מאוד ורציתי באמת לדעת למה יועצות הנקה (אצלי היו בערך 4-5 שהגיעו והציקו) פועלות בדרך כזאת? הן לא מבינות שיש נשים שפשוט לא מסוגלות להניק לאחר לידה קשה במיוחד?
    הלוואי והן היו מפסיקות את התופעה המכוערת הזאת ומבצעות את עבודתן באנושיות ובמקצועיות כמו שהן אמורות לעשות....

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הנקה - תגובה

    ענבר אופק
    19/07/2012

    היי איילה
    קודם כל,אני ממליצה מראש להפנות את גיסתך ליועצת הנקה פרטית שתגיע ותהיה איתה אם זה בביהח או אם בבית ותיתן לה מענה לכל שאלה!
    שנית לגבי שאלתך תופעה מכוערת או מבורכת זאת הרגשה מאוד סובייקטיבית יש שיחושו מעולה עם זה שרוצים לעזור להן ויש שזה מאוד יפריע להן וזה בסדר גמור אחרי הלידה אנחנו חוות פרץ הורמונלי שרק בלידות חוזרות נעריך ונשתמש בו בצורה יותר איכותית..
    אני שילדתי לפני 7 שנים נתקלתי בצוות אחיות שאמרו לי שאין מצב שאוכל להניק ודי חרצו את גורל ההנקה של בכורתי..יחד עם זאת אותו צוות הביא אותי למקום שבו אני היום אז אני מוקירה לו על כך :-)

    מאחלת לך ולגסתך הורות נפלאה והצלחה בכל.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו