מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!!!!!!!!!ליאת19/07/2012
שלום,
יש לי ילדה בת חודשיים ,היא ממש מקסימה,די רגועה אבל כשהיא מקיאה או פולטת אז קשה לי עם זה.אבל הבעיה היא אצלי,אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית ואני פשוט לא יוצאת עם הילדה,כשהילדה בוכה יותר מדיי אני נלחצת,אני מנסה לשדר לה רוגע אבל ביומיים האחרונים אני פשוט בהתמוטטות כל היום אני בוכה ולא יכולה להיות איתה,חוץ מזה שאני מאכילה אותה,אני לא יודעת מה לעשות ממש קשה לי.אני לא יכולה לאסוף את עצמי,אני מרגישה שאני לא מספיק טובה בלהיות אמא כי אני לא חזקה,פשוט חלשה.
אני כותבת לך ואני בוכה,לא יודעת מה לעשות כבר..............
בעלי כבר התייאש ממני כי אפילו איתו קשה לי לדבר,אני מרירה כלפיו וכלפי כל הסובבים אותי,מה לעשות?????????????????
פשוט לא יכולה לתפקד!!!!!!!
הילדה כבר מרגישה שאני מחזיקה אותה כי הדמעות זולגות מעצמן וזה לא טוב בשבילה
חייבת עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף!!!!!!!!! - תגובה
ענבר אופק19/07/2012ליאת יקרה
אני קוראת את מילותייך ומרגישה שאת ממש מבקשת עזרה!
אני מבקשת ממך לעשות כמה דברים:
א.לבדוק עם עצמך מה היה יכול לסייע לך,אם הכל היה אפשרי?
ב.לבדוק מהי רשת התמיכה שלך מסביב,אמא,אחיות,סבתא,חברות, משהי שאת יכולה לסמוך עליה שתהיה איתך,שתתן לך את העזרה ברגע שאת בלחץ מהמצב.
ג.להציף זאת מעבר לפורום ממש לשוחח על זה במעגל נשים באזורך,תעשי חיפוש ברשת מי עושה באזור ואפילו להתקשר אליה ולשוחח איתה על התחושות.
ד.לדבר עם אחות טיפת חלב יש להן תובנות נפלאות בנושא!
ה.את מוזמנת בחום להתקשר גם אלי!
חיבוק ושיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-עזרה דחוף!!
ליאת19/07/2012לאיזה פורום אני נכנסת כדי לדבר עם נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-עזרה דחוף!! - תגובה
ענבר אופק19/07/2012תעשי חיפוש בגוגל על פורום לאחר לידה
ותגיעי לכל מני אופציות,אני חוזרת ואומרת שעדיף שתגיעי למעגל נשים באזורך ותפגשי נשים בלייב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)