מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותאלכס23/07/2012
אני שבוע ויום לאחר לידה ורציתי לדעת מתי אפשר להתחיל לעשות ספורט?
ספורט מבחינתי זה ריצות, הרמת משקולות, כפיפות בטן ושכיבות שמיכה
ועוד שאלה, קרובי המשפחה רוצים שנבוא לבקר אותם, הם גרים בבית קרקע עם שלושה כלבים גדולים שמתרוצצים כל היום בחצר. עבר שבוע והם התחילו ללחוץ שהפחד שלי לצאת עם הילדה החוצה (בכללי, לא רק אליהם) הוא חסר בסיס ואני מגזימה, מתי אפשר לצאת עם הילדה החוצה ומתי אפשר לבקר אותם? הם הבטיחו להרחיק את הכלבים אבל השערות וכל ההפרשות של הכלבים עדיין יישארו בכל מקום, וגם בבית קרקע קרוב לוודאי שיש חרקים שונים כולל יתושים, איזה אמצעי זהירות יש לנקוט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
אלכס23/07/2012בתי בת השבוע עם תאבון בריא עד עכשיו ינקה במשך עשרים דקות-חצי שעה מכל צד, בימים האחרונים בזמן היניקה הרבה פעמים מאבדת ריכוז, עוזבת את הפטמה ומתחילה להביט לצדדים, אחר כך ההרגשה היא כמו של משחק, היא מכניסה את הפטמה לפה ועוזבת, או שהיא מלקקת אותה אבל לא יונקת, אני מרגישה שהיא כן רוצה לאכול אבל משהו מפריע לה. מה עושים?
נ.ב- תגידו בבקשה, מה עושים עם ילדה בת שבוע/שבועיים? איך אפשר לגרות אותה? איך אפשר לתרום להתפתחות שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
עינת אהרן24/07/2012אלכס יכול מאוד להיות שההתנהגויות שאת רואה על בתך בזמן ההנקה נובעות מגראפס שתקוע לה או משהו אחר שמפריע. כשהיא עוצרת תרימי אותה רגע ותנסי לעזור לה להוציא.
בגיל שלה היא ממש לא צריכה שום גירוי חוץ מאמא, היא קטנטונת!!!!!
לאט לאט, אין לחץ. חבקי אותה, נשקי אותה, עיסוי יכול לפנק אותה ואותך ותנוחי הרבה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות - תגובה
עינת אהרן24/07/2012אלכס בוקר טוב,
מזל טוב. מקוה שעברת לידה טובה ושאת בטוב.
בנושא הספורט, מומלץ לחכות עד לאחר משכב לידה קרי 6 שבועות מהלידה עד להתחלה של ספורט, מלבד תרגילי רצפת אגן שאותם את כבר יכולה בהדרגה להתחיל.
גם כשאת מרגישה כבר מספיק טוב לעשות הכל לאט ובהדרגה. הגוף חייב להתאושש מההריון והלידה.
בנוגע לנסיעה. אני מאמינה שאת צריכה לצאת כשאת מרגישה מספיק בטוב מבחינת החוזק הפיזי שלך ומספיק בטוחה מבחינת הנפש.
את ממש רגע אחרי לידה, בלי לחץ.
בנוגע לכלבים רצוי לשמור על מרחק בטוח ונקי בוודאי מההפרשות.
ויתושים סתם לא נעים....
תהנו
עינת אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)