גזים אצל תינוק בן שבוע ושלוש יום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים אצל תינוק בן שבוע ושלוש יום?
    אלכס
    25/07/2012

היי, אתמול בתי בת השבוע ושלוש יום (היריון ראשון) התחילה לבכות לקראת הערב בכי של מצוקה, ולא של רעב.
    ניסיתי להאכיל אותה, הוצאתי לה גיהוק, החלפתי חיתול, היא סירבה לישון אז התחלתי לבדוק עם הבגד מכאיב לה, לא מצאתי דבר. אבל כל הזמן הייתה לי ההרגשה כאילו היא סובלת מגזים כי היו לה הרבה גזים אבל בלי יציאה, ולפני כל פעם שהיא התחילה לצרוח הפנים שלה האדימו, הבטן התנפחה והיא נראתה כאילו היא מתאמצת.
    אחרי שעות על גבי שעות שזה נמשך היא עשתה קקי ונרדמה.
    היום בבוקר היא עשתה קצת קקי ולא הפסיקה לעשות כאילו היא מתאמצת להוציא עוד, בזמן שהחלפתי לה חיתול וניקיתי ראיתי שיוצא כל פעם ממש קצת (צבע ומרקם רגילים)
    אני כמעט בטוחה שזה מציק לה אבל התחלתי לחפש מידע בספרים ובאינטרנט ובכל מקום כתוב שבעיות גזים מתחילות משבוע רביעי ומעלה, האם ייתכן? אני יודעת שכל אחד מתפתח בקצב שלו, אבל לקפוץ משבוע רביעי לשבוע ראשון וחצי, יש הבדל גדול.
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות? לשנות משהו בהרגלי האכילה שלי? אני משתדלת לשתות הרבה ולמען האמת אחרי הלידה איבדתי לגמרי את התיאבון ואכלתי דברים שהם לא טובים ולא בריאים, עכשיו אני מנסה לבנות לעצמי ארוחות בריאות לאט לאט.
    עשיתי לה את התרגיל עם הצמדת הברכיים לבטן, ניסיתי ללטף לה את הבטן אבל העיסויים שממליצים אני מפחדת לעשות כי הטבור שלה עומד ליפול בכל רגע ואני מאד מפחדת לתלוש אותו בטעות.
    תודה מראש על תשובתכם, כל כך טוב שיש פורום שכזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משהו ששכחתי לציין

אלכס
    25/07/2012

אני מניקה אותה הנקה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו ששכחתי לציין - תגובה

עינת אהרן
    25/07/2012

אלכס כל הכבוד על ההנקה המלאה, את נותנת את הטוב ביותר עבור התינוקת שלך.
    נשמע ממה שאת מתארת שאכן מדובר בגזים. אני לא יודעת היכן קראת אבל גזים יכולים להתחיל כבר בימים הראשונים וכמו שכתבת לכל אחד הקצב שלו....
    עיסוי יכול מאוד לעזור, עיסוי שהוא במהלך היום ולא דווקא בזמן התקף כיוון שבזמן התקף פחות נעים להם שנוגעים בהם. הכוונה היא ליצר תנועה במערכת העיכול במהלך כל היום...
    וכמו שכבר אמרנו מלווה לאחר לידה....

רק טוב
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו