מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצב ההתפתחות של התינוקות היוםאלכס29/07/2012
היי, סוף סוף אני באה אליכם עם שאלה שאין בה לחץ או תסכול, משהו שחשבתי עליו בימים האחרונים.
במסגרת הלימודים שלי בפסיכולוגיה עברתי קורס פסיכולוגיה התפתחותית באוניברסיטה הפתוחה, כשנכנסתי להריון קראתי הרבה ספרים על מהלך ההיריון, גידול והתפתחות הילדים.
ובואו נודה שכשבתי, שתהיה בריאה, בגיל כמה ימים התחילה לחייך באופן ברור ולעקוב עם מבטה אחרי דברים, בגיל שבועיים עשתה מספר פעמים משהו שללא ספק היה צחוק ובכללי, הראתה התפתחות קוגניטיבית מאד מהירה לעומת הגילאים שעליהם מדברים בספרים, אני התחלתי לתהות, האם מדובר במשהו אינדיבידואלי או שקצב ההתפתחות של הילדים גדל היום? כמו למשל בנות, אומרים שלפני הרבה שנים, רוב המתבגרות היו מקבלות מחזור בגיל 17, היום הרוב הוא מסביב ל12 ויש כאלה שמקבלות אפילו בגיל 8.
אני לא יודעת עם השאלה הזאת באמת מתאימה לכאן אבל חשבתי לעצמי שיש לכם ניסיון עם ילדים ותשמחו לחלוק איתי את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב ההתפתחות של התינוקות היום - תגובה
עינת אהרן29/07/2012אלכס,
כל אחד ואחת והקצב שלו, שלך ללא ספק מחוננת :)
תהני ממנה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)