מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור אחרי הלידהברכה31/07/2012
שלום
אני עוד מעט בת 36 ילדתי ליפני חמישה חודשים בן ויש לי תאומים בני 10 וחצי עוד מעט לידות לאחר הפרייה ההיריון האחרון היה מהחזרת עוברים מוקפאים יש לציין שעשיתי הפריה וזה שלא מצאו בי ובבעלי בעיה ואמרו שסיבה לא ידועה בלידה קיבלתי מחזור רק אחרי 4 חודשים וכשומרת טהרה שניסיתי ליבדוק היה דימום וכל פעם עד שבדקתי אצל רופא גם משום שהייתי צריכה לללכת כי אני אחרי לידה הרופא בדיוק אמר שאני ליפני המחזור ואחרי שבוע קיבלתי ומאז קרוב לחודש אני לא קיבלתי מה זה יכול להיות?? אולי זה מהלידה ליפני ההריון הייתי מקבלת מחזור פעם ב3 שבועות (שזה פעמיים בחודש) הייתי צריכה לקבל ליפני כשבועיים...אשמח לקבל תשובה תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לומר שהיום בבוקר קיבלתי
ברכה01/08/2012אך בכל זאת אשמח לקבל מידע על המחזור שאחרי לידה אם חוזר בדיוק כמו שהיה...תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)