כסאח עם הבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסאח עם הבעל
    אלכס
    05/08/2012

שלום, אנחנו 3 שבועות לאחר הלידה ובעזרת השם יש לנו ילדה מקסימה אבל ביחסים שלנו נוצר פער גדול ואני נואשת, רציתי לשאול אתכם מה עושים.
    בעלי הוא אדם מקסים ואוהב, הוא משקיע הרבה, בשבועיים הראשונים הוא נשאר ער במשך רוב הלילות ועזר לי כשהייתי מתוסכלת ועצבנית, אמא שלו נמצאת איתנו רוב הזמן ותומכת ובימים האחרונים הוא מאד עייף כי מכריחים אותו לבוא מוקדם ולהישאר עד מאוחר בצבא, הוא חוזר הביתה ומסרב לישון, במקום זה הוא ממלא את הזמן הפנוי במשחקי מחשב וצפייה בטלויזיה, בלילה הוא עייף מדי וכשאני מבקשת ממנו פעם אחת להוציא גיהוק או להחליף חיתול כי אני שבורה מעייפות הוא מסכים ונרדם מול הפנים שלי ככה כמה פעמים עד שאני מתעצבנת ועושה בעצמי, או שהוא אומר שהוא לא מסוגל או הכי גרוע הוא קם לעשות ונרדם תוך כדי הליכה וזה מפחיד לתת לו להרים אותה! דיברתי איתו שוב ושוב ושום דבר לא השתנה חוץ מזה שכבר יומיים ברצף הוא מתעורר ופשוט הולך לאימא שלו לבקש ממנה שתחליף חיתול במקומו כי הוא לא מסוגל.
    שמרתי עליו טינה וכעס במשך ימים עד שהתפרצתי ודיברנו על זה, ושוב כלום לא השתנה חוץ מזה שאני יותר ויותר כועסת עליו ובאיזשהו מקום מרגישה שלא רק שהפסקתי לאהוב אותו, אני מתחילה לשנוא אותו. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, הוא אדם נהדר ואהבתי אותו יותר מכל דבר אחר, לא יודעת מה לעשות. תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסאח עם הבעל

הוספת תגובה

• כסאח עם הבעל - תגובה

ענבר אופק
    06/08/2012

לא פשוט ולגמרי מובן אלכס
    אני ממליצה לך לפתוח איתו שיחה כאשר שניכם לבד
    לגמרי ללא נוכחות התינוקת,ללכת לטייל רק שניכם בשעות הערב ולתת לעצמך מנוחה מהטיפול בתינוקת לערב אחד,
    בשיחה הזאת תפתחי את שעל ליבך במקום מושכל ומודע,בלי התפרצות, כרגע אני ממליצה לך לכתוב בנקודות מה חשוב לך שיעשה!
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו