מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- תזונה בהריון
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- מחלות המעי הגס
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- אקנה-רוזציאה
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- רפואה משלימה ילדים
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- המסת שומן בלייזר
- טרשת נפוצה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- כירופרקטיקה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- החלפת פיטמה בבקבוקליאת24/08/2012
היי,
רציתי לדעת אילו סימנים אני אמורה לראות כדי לעבור לפיטמה יותר מתקדמת?
בתי בת שלושה וחצי חודשים ובזמן האחרון כשהיא אוכלת מהפיטמה של השלב ההתחלתי (0)
נוזל לה הרבה,ואני לא יודעת אם יש קשר,ניסיתי את הפיטמה בשלב 2 שזה אחרי ה-0 וגם בזה זה נוזל לה,אני לא יודעת איך לפעול
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת פיטמה בבקבוק - תגובה
עינת אהרן24/08/2012על גבי האריזות של הפטמות בד"כ רשומה המלצה באיזה גיל לעבור לשלב הבא.
אני לא יודעת מה הסיבה לנזילה של החלב, אולי תנסי להאכיל אותה יותר לאט, יותר בתנוחת ישיבה ואולי החניכיים מציקות לה ולכן היא גם משחקת עם הפיטמה?
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד