בייבי יוגה או עיסוי תינוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי יוגה או עיסוי תינוקות
    תמי
    18/09/2012

היי, ברצוני לעשות קורס אחד עם התינוק שלי שהוא כיום בן שבועיים וחצי. מה מומלץ, בייבי יוגה? או עיסוי תינוקות? רק אוסיף ואומר שהוא סובל ממש מגזים וחסר מנוחה שעות רבות במהלך היום ואני ממש רוצה להקל עליו. שאלה נוספת, האם מומלץ לעשות את הקורס החל מגיל חודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בייבי יוגה או עיסוי תינוקות - תגובה

ענבר אופק
    19/09/2012

כל אחת מה שמתאים לה
    את יכולה להתרשם משיעור בייבי יוגה ולראות איך משפיע על הגזים
    וגם משיעור עיסוי תינוקות ולהחליט
    המלצה חמה במידה ואת מניקה לקחת פרוביוטיקה עוזר מאוד להקלה על גזים אצל התינוק..
    ולגבי הגיל יש התייחסות של המטפלים והרוב מבקשים להגיע בגיל חודש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי יוגה או עיסוי תינוקות - תגובה - תגובה

עינת אהרן
    27/11/2012

תמי שלום,
    כמדריכת עיסוי תינוקות אני יכולה להגיד לך שעיסוי עוזר פלאים לכל מני תופעות של קטנטנים ולא רק גזים. וחוץ מזה שמדובר בכייף לא רגיל.
    מניסיוני קשה להחליט אחרי פעם אחת מה עוזר לגזים כי יש פה אלמנט של תרגול והתמדה ואין פתרון פלאים באף שיטה.
    בינתיים, עד שתחליטי גם מנשא עוזר המון, תנוחות אחיזה שונות, תנועתיות והרבה אהבה.

תהנו.
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו