קיום יחסי מין אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסי מין אחרי לידה
    שלי
    20/09/2012

לפני חודש וחצי ילדתי, אני מניקה וטרם קיבלתי מחזור. אני ובעלי שכבנו אתמול ללא אמצעי מניעה והבנתי שגם אם אני מניקה אני לא מוגנת לחלוטין מפני הריון, מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסי מין אחרי לידה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין אחרי לידה - תגובה

ענבר אופק
    21/09/2012

ממליצה לך להיוועץ עם רופא נשים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין אחרי לידה - תגובה

עינת אהרן
    22/09/2012

הנקה מלאה לא נותנת 100% ביטחון לאי כניסה להריון לכן מומלץ להתייעץ עם רופא נשים. בכל מקרה ההמלצה הגורפת היא לגשת להבדק 6 שבועות אחרי לידה. הרופא שלך ודאי יעשה לך אולטרסאונד על מנת לוודא שהרחם תקין וחוץ מזה ימליץ לך על אמצעי מניעה.

ימים טובים
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רואה שהשיחה ישנה יחסית

אורטל
    27/09/2012

אבל בכל מקרה אגיב. מקרה דומה קר לי בעבר ופשוט ירדתי לסופר פארם וקניתי נורלבו (עד 72 שעות) בכל מקרה מציעה לך לגשת לרופא נשים להצטייד באמצעי מניעה (גלולות/התקן..)
    שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו