דילמה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה..
    תמר
    25/11/2012

שלום ותודה מראש על העזרה.
    לפני ארבעה חודשים ילדתי את ילדתי המקסימה.לאחר חופשת הלידה המצויינת בחוק התפטרתי ממקום עבודתי היות והייתי בתפקיד בכיר מאוד שכמובן דרש שעות עבודה מרובות ומאומצות.הדילמה העיקרית שעומדת בפניי היום היא שאני אשת קריירה ומאוד אוהבת להיות עסוקה ונחוצה במשך כל היום ולאחרונה איני מוצאת את עצמי.אני רוב היום לבד עם ביתי בבית היות ובעלי עובד עד מאוחר מאוד כל יום,הרכב נמצא איתו,חורף בחוץ ורוב חברותי הן רווקות אשר עובדות רוב שעות היום(החיים במרכז לא פשוטים...)ואני מוצאת את עצמי חסרת מעש למרות שאני משתדלת לקיים א סדר יום עדיין השעימום מתסכל אותי....הדילמה היא האם לצאת לעבוד והשאיר את הנסיכה שלי במעון(שעדיין לא מצאתי כי מסתבר שרובם מלאים)או להישאר איתה בבית היות והיא באמת עדיין קטנה וחורף וכו....אני כ"כ מתוסכלת ובאמת שקשה לי להסתגל למצב החדש הזה שעד לא מזמן היה הנאה גדולה ורק בזמן האחרון התחילה תחושה של בדידות מעיקה.ניסתי למצוא בסביבבת המגורים שלי חוגים היות ואני בלי רכב אבל לא נפתח כאן שום חוג לפחות לא בקרוב.אשמח לשמוע עצות תודה וישר כח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה..

הוספת תגובה

• דילמה.. - תגובה

עינת אהרן
    27/11/2012

תמר שלום,
    אכן דילמה...
    אני לא יכולה לתת לך את התשובה מה נכון או לא נכון לעשות. אם לחזור לעבודה כן או לא. יש פה כל כך הרבה משתנים לכאן ולכאן, אם בהיבט הכלכלי, החברתי, האישי. אלו שיקולים שרק את יכולה להעלות עם עצמך ואולי עם בן זוגך ולחשוב יחד מה הכי מתאים.
    ללכת לקבוצה של אמהות ותינוקות נשמע רעיון נפלא, זו הזדמנות לחלוק, להכיר ולצאת מהבית. אם תגידי לי איפה את גרה אשמח לנסות לעזור לך למצוא משהו מתאים בקרבת מקום.
    אני יכולה להבטיח לך שהדילמה שאת מתמודדת איתה כעת מוכרת כ"כ ואני חווה אותה עם המון אמהות נוספות. לא פשוט להשאיר תינוקת כל-כך קטנה וגם לא פשוט לוותר על החיים העצמאים הבוגרים.
    אולי שווה לך לשבת עם עצמך וממש להכין רשימה של יתרונות וחסרונות של כל אחד מהפתרונות ולבדוק עם עצמך עמוק עמוק בסופו של דבר מה נכון לעשות נכון להיום. ואל תשכחי מה שנכון עכשיו יכול להשתנות בכל רגע נתון שתחליטי שמשהו כבר לא מתאים לך.

בהצלחה ותמשיכי להנות מהקטנה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדילמה...

תמר
    28/11/2012

הי עינת תודה רבה על התשובה העניינית והחמה גם יחד.
    הכן זו החלטה לא פשוטה אך לאחר כל הלבטים החלטתי להישאר בבית עם הנסיכה עד פברואר(הרעיון של החסרונות מול היתרונות עבד לי טוב)
    הבדידות עדיין קיימת למרות המפגשים פה ושם עם חברות ,משפחה וכו.
    ובנוסף לכך אני גם מחפשת הכוונה בקשר להתפתחות של הנסיכה היות ואינה מוכנה בשום אופן לשכב על הבטן.העניין הוא שאני גרה ברמת גן וכמו שציינתי קודם לכן איני ניידת ואין שום חוג שמתחיל כרגע(בררתי מול כמה מדריכות שפרסמו באינטרנט וכמה מרכזים בסביבה)
    אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי למצוא חוג שכזה וגם חוג חברתי.
    זה ממש יכול לעזור לי וכמובן לנסיכה.
    תודה רבה רבה וישר כח.
    תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדילמה... - תגובה

ענבר אופק
    29/11/2012

אהבתי את הרעיון של הטבלה זה ממש נכון לעשות
    ברגע שאנחנו מניחות את המילים שקשה לנו לבטא אנחנו
    קודם כל נותנות להן במה ואחר כך מצליחות להסתכל עליהן ולקבל את המשמעות של המילה..
    לגבי חוגים מצאתי קבוצה בפייסבוק של אמהות לתינוקות באזורך שם מפרסמים כל מני אטרקציות,חוגים,סדנאות ומפגשים חברתיים:
    אמהות לתינוקות ברמת גן וגבעתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדילמה... - תגובה - תגובה

ענבר אופק
    29/11/2012

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדילמה... - תגובה

עינת אהרן
    29/11/2012

תמר,
    אני שמחה שהגעת להחלטה עם עצמך. הנסיכה בדיוק בגיל שמתחיל הכיף - החיוכים, הצחוק, הפידבק, הרגעים שהם לא רק אוכל, פיפי, קקי ושינה ואני מאחלת לכן שתהנו מהזמן יחד.
    אני רואה שענבר מצאה לך פתרון מצוין למציאת הקבוצות והתמיכה שאת מבקשת.
    אם לא תמצאי דרך שם תגידי ואני אנסה לעזור בדרכים נוספות.

סופשבוע נפלא
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו