נשירת שיער שלא פוסקת- אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער שלא פוסקת- אחרי לידה
    דפנה
    30/12/2012

אני חמישה חודשים אחרי לידה, ובשבועיים האחרונים אני מרגישה שהשערות פשוט נופלות לי מהראש. אתמול לקחתי מטאטא ואספתי שערות מכל פינה, אם מישהו היה נכנס היה בטוח שאני מגדלת עשרה חתולים על הראש.
    בקיצור.. אני די בסטרס במיוחד שאני לוקחת אבץ עוד מלפני חודש שכביכול אמור לעשות את העבודה ולמנוע את הנשירה.

האם יש עוד דרכים חוץ מלטאטא כל היום? אולי איזה שמן לשיער? תרופת סבתא?משהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני אחרי שנה

ענבל
    01/01/2013

ועדיין נושר לי השיער...הרופא אמר שאין כל כך מה לעשות עם זה...זה חלק מהעניין לצערנו..לגבי הטאטוא היומיומי אני פתרתי את זה על ידי קניית אקווקס (שואב רובוטי), ממש עושה את העבודה. לגבי כל השמנים למינהם אני בספק עם זה יעזור לך אבל תנסי אולי שמן מרוקאי אמרו לי שזה מועיל...בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער שלא פוסקת- אחרי לידה - תגובה

עינת אהרן
    02/01/2013

יערה,
    אני לא יודעת אם זה מנחה אבל לפעמים - צרת רבים חצי נחמה....
    כולן עוברות את הנשירה הזו אחרי לידה.
    הנשירה קשורה לשינויים ההורמונליים שהגוף עובר. במהלך ההריון יש שיעור יתר ואז רואים את קו השער על הבטן וכדומה ואחרי הלידה יש נשירה.
    כל עוד את רואה גם צמיחה אין מה לחשוש זה חולף. בד"כ רואים הקלה משמעותית כשמסימים הנקה ואז הגוף מתחיל להתיצב הורמונלית.
    אני לא מכירה תרופות פלא, סבתא ואחרות רק סבלנות והודיה על התינוק המדהים שזכית לו, זה מקל...

ימים טובים
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו