אשמח לשמוע מה אתן חושבות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לשמוע מה אתן חושבות..
    מיכל
    04/02/2013

בוקר טוב,
    אני בת 41. נשואה עם שלושה ילדים. הקטן השלישי רק בן שנה.., הגדולה בת 10. תמיד חשבתי שאסתפק בשלושה ילדים וכל הריון היה מבחינתי חוויה לא פשוטה בכלל..מבחינה בריאותית הכל עבר נפלא אבל לאורך כל הריון והריון הייתי עסוקה בפחדים, מחשבות ובמקום "להנות" מהתקופה מצאתי את עצמי לחוצה ומחכה שכבר יעבור ולראות שהכל בסדר.., אחרי כל הריון לא הייתה מאושרת ממני בעולם!. אני אמא במשרה מלאה!, משוגעת על ילדים ובכלל עם לידת בכורתי עזבתי את העבודה והתמסרתי לגידולם מתוך רצון להיות איתם ולחוות את גדילתם. אציין כי הייתי קריריסטית מאד לפני ועבדתי בעבודה מאתגרת עם שכר נאה בצידה אבל גם עם עצב ואי סיפוק מבחינתי. היום אני לפני התלבטות ענקית- ילד רביעי.., אני יודעת שלא בטוח שזה הפורום המתאים ובכל זאת אשמח לשמוע דעתכן.., יש בי כמיהה מטורפת לעוד ילד ובתוך תוכי גם איזושהי כמיהה לחוות הכל שוב..אך מנגד כשאני חושבת שיכלית רציונאלית בלבד אני יודעת שהכל לא פועל לטובתי. לא עניין הגיל (כוונתי לנסות להרות רק באופן טבעי..), לא העניין הכלכלי וכו. אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה שבעתיד אצטער..מנגד אני לא בטוחה שזה לא הגיל ואיתו המשבר או הידיעה שזהו יש לי עוד צאנס אחרון וזהו. לא בטוחה שלו הייתי בת שלושים וחמש הייתי לחוצה כך. אני בדילמה גדולה, רוצה אך מפחדת מאד, מנסה להשלים עם זה שזהו אבל לא מצליחה ומנגד אין לי ספק שיהיה לנו הרבה יותר קל בלי להכנס לעוד הרפתקה. אשמח לתגובותיכן..,
    תודה ובריאות לכולן!, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לשמוע מה אתן חושבות..

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע מה אתן חושבות.. - תגובה

ענבר אופק
    04/02/2013

לימור יקרה
    השקפת עולמי הינה שאם יש משהו שאני מאוד
    רוצה להשיג אני אהפוך עולמות עבורו
    חישבי עם עצמך והכיני טבלה של יתרונות וחסרונות
    ואיך את מתמודדת עם כל קושי שאולי יכול היות
    וראי איך התמונה נראית לאחר מכן..
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו