מעבירים את התינוק מיד ליד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבירים את התינוק מיד ליד
    עדי
    18/04/2013

שלום ילדתי לפני כחודשיים. אמרו לי בטיפת חלב ובכלל מרגיש לי לא נכון שמעבירים תינוקות מיד ליד. בכל פעם שאנחנו נפגשים עם משפחתו של בעלי ישר לוקחים לי את התינוק מהיד ומתחילים להעביר אותו מאחד לשני אפילו כשהוא ישן כאילו הוא צעצוע! אני כמובן מנסה למנוע את זה. אבל הם כל כך אגרסיביים שלפעמים זה בלתי נמנע. מבחינתם העיקר שהם יחזיקו אותו וכאילו לא מעניין אותם מה טוב לו. האם אני מגזימה? האם אין בעיה שיעבור מיד ליד? אולי זה טוב לו???? אמא של בעלי אומרת למה את שומרת עליו ככה, כמה שיותר ידיים יותר טוב ככה יהיה חברותי. אשמח לדעת איך נכון לנהוג במקרה זה לטובת הילד בלבד. כל האנשים מסביב לא מעניינים. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבירים את התינוק מיד ליד

הוספת תגובה

• מעבירים את התינוק מיד ליד - תגובה

ענבר אופק
    19/04/2013

קודם כל את האמא ועל כן זכותך להחליט מה טוב עבור הילד
    ממליצה לך לגבש החלטה עם בעלך מה מותר ומתי
    ובאם תחליטי שלאף אחד את לא מרשה יש לכבד את בחירתך
    תעמדי על שלך בכל בחירה שאת עושה!
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה

תמי4
    21/04/2013

גם אני לא הסכמתי בגיל הזה שיעבירו אותו ויגעו בו יותר מדי.
    המערכת החיסונית עדיין לא מפותחת מספיק ואני לא יודעת איזה חיידקים/וירוסים אנשים נושאים (אנשים מבוגרים יכולים לשאת וירוסים ולא לחלות בעצמם).
    שיתאפקו עד שהתינוק יגדל קצת.

מעבר לכך, הוא לא זקוק ליותר מדי טלטול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש מבינה אותך.

מירב
    29/04/2013

הי:) אני ממש מבינה אותך.
    גם אצלי זה היה ככה בילד הראשון,ממש שמרתי עליו כמו לביאה! עד שזה עלה לי ביחסים עם חמותי שתחיה.. עכשיו בילד השלישי (בן חודש) איך שהיא נכנסת הביתה אני דוחפת לה את הילד לידיים כדי שתחזיק אותו קצת ותירגע ואחרי כמה דקות שהוא בוכה לה בידיים היא מבינה לבד שהמקום שלו עכשיו זה אצל אמא שלו או בעריסה שלו.
    לדעתי צריך למצוא את האיזון, כמובן שכשהוא ישן לא לתת לאף אחד להפריע לו ובכלל לדאוג שהוא ישן בחדר אחר ואם הוא ער,אז אפשר להקפיד על שימוש בחיתול כשמעבירים אותו למישהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה פולניות, מה זה!

אורן
    13/05/2013

אז מחזיקים את הילד ומעבירים מיד ליד, אפשר לחשוב. מכל דבר עושים סיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שאין לו טיעון רלוונטי עדיף

עדי
    13/05/2013

שישתוק!
    תודה רבה למגיבות הקודמות
    עזרתן מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיעון שלא מתאים לך לשמוע?

טל
    30/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו